Ted Baker Leonyy Bow Flap Mini Leather Purse

Hoewel ik eigenlijk niet zo'n fan ben van de sale en dit meestal zoveel mogelijk oversla, kon ik het niet laten om toch even tussen de sale te gluren bij Ted Baker. Online sale is ten slotte een stuk minder hectisch dan sale shoppen in een fysieke winkel! Tijdens dat shop tripje kwam ik de fantastische Leonyy bow flap mini leather purse (een portemonnee, om het kort te houden) tegen, welke al een hele poos op mijn wishlist stond. Gezien deze met vijftig procent was afgeprijsd kon ik het niet laten en besloot ik dit pareltje eindelijk te bestellen!

Als je mij op Instagram volgt (en als je dat nog niet doet, ik zou het heel leuk vinden als je mij gaat volgen! @kellymulderx) heb je deze portemonnee ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Ik heb hem namelijk al een keertje gedeeld tijdens een friday favourites Instagram Story, en sindsdien staat hij als één van de items op mijn wishlist.

Stond, kan ik daar nu van maken. Ik bestelde hem namelijk twee weken geleden en kreeg hem een weekje geleden binnen. Spijt van die aankoop heb ik zeker niet, want wat een pareltje is dit!

Ik moet toegeven dat ik hem eigenlijk besteld had omdat ik graag een portemonnee wilde die nog nét wat kleiner was dan mijn reguliere portemonnee: een beetje tussen een pasjeshouder en een normale portemonnee in, om precies te zijn. Omdat deze portemonnee duidelijk het woord 'mini' in zijn naam heeft, verwachtte ik dat hij ook echt een stukje kleiner zou zijn. Mijn andere Ted Baker portemonnee heeft namelijk niet het woord 'mini' in haar titel.

Maar niets bleek minder waar: de portemonnee is eigenlijk exact even groot als de portemonnee die ik nu gebruik. Niet zo'n drama, maar ik had hem toch iets kleiner verwacht. Ik had overigens ook naar de maat kunnen kijken, maar laten we eerlijk zijn: als ik van te voren wist dat hij even groot zou zijn had ik hem als nog besteld. ;)

Genoeg daar over: tijd om de portemonnee van dichterbij te bekijken! Ik begin natuurlijk met de buitenkant, welke is vormgegeven in een prachtige taupe kleur. Totaal verschillend dan de portemonnees die ik al in mijn collectie heb: taupe is namelijk geen kleur waar ik snel naar neig.

Waarom dat bij deze portemonnee wel het geval was, dat weet ik ook niet precies. Waarschijnlijk door de combinatie van het materiaal en daarbovenop het ultra schattige strikje. Deze is vrij groot doordat hij in twee lagen bovenop elkaar is gezet, en is daardoor een heuse eye catcher geworden!

De combinatie met rosé gouden details maakt deze portemonnee wat mij betreft helemaal af. De keuze voor rosé goud vind ik erg mooi passen bij de taupe kleur. Het zorgt ervoor dat de portemonnee ondanks de koele taupe kleur een beetje warmte krijgt.

Van binnen is deze portemonnee voor mij niets nieuws, maar ik vind het nog wel de moeite waard om deze fantastische binnenkant te benoemen. Ik vind deze binnenkant namelijk écht perfect: er is ruimte voor vier pasjes, een flinke hoeveelheid briefgeld én er is een klein vakje voor muntgeld in het midden. Daarnaast heb je aan de achterkant van de portemonnee nog een klein ritsje om een belangrijk bonnetje of notitieblaadje in te bewaren. Dit vakje is echt vrij klein, maar wel héél handig. Ik heb gemerkt dat ik deze bij mijn huidige portemonnee veel heb gebruikt.

Kortom: een perfecte 'inrichting' voor een portemonnee als je het mij vraagt. Aangezien ik al een -verder- exact dezelfde portemonnee heb weet ik dat ik ook van dit exemplaar heel veel plezier ga hebben. Een hele goede sale aankoop als je het mij vraagt!

Ted Baker Leonyy Bow Flap Mini Leather Purse - €31.50
'' Wat heeft jouw voorkeur? Een kleine portemonnee, een grote portemonnee of een pasjeshouder?

10 opmerkingen