Valentijnscadeautjes voor je vriend/vriendin


Na de Kerstdagen zit er weer een hele mooie feestdag aan te komen: Valentijnsdag. Ondanks dat niet iedereen deze dag uitgebreid viert blijft het leuk om iemand die je lief hebt op die dag te verrassen met een cadeautje. Dat hoeft natuurlijk geen duur artikel te zijn: een reep chocolade, een bosje bloemen óf een klein cadeautje waar je net wat langer plezier van hebt. Ik ontving een aantal prachtige items van Verrasjelief die heel leuk zijn om te geven (of krijgen), en tegelijkertijd zijn deze ook nog eens heel erg betaalbaar.


In totaal mocht ik van Verrasjelief drie items ontvangen, welke elk zeer -toevallig- zeer geschikt zijn als cadeautjes voor de dag van de liefde. Als eerste heb ik twee vrouwelijke items die perfect zijn om te geven aan je moeder of een goede vriendin: Valentijnsdag hoeft ten slotte niet alleen door jou en je partner gevierd te worden.

Als eerste item ontving ik dit prachtige, delicate armbandje van My Jewellery. Met My Jewellery werk ik op mijn blog regelmatig samen, maar ik denk dat jullie dit merk op veel meer plekken voorbij zien komen. Niet gek, want ze hebben onwijs veel leuke items!

Eén van die items zijn armbandjes, waarvan ik dit keer een goudkleurig exemplaar ontving. Aangezien ik nog maar weinig goudkleurige sieraden heb is dat bij mij altijd welkom: zo kan ik mijn collectie mooi uitbreiden. Dit armbandje is gegraveerd met de tekst 'Just Love' en is daardoor perfect voor Valentijn.

Als extraatje kreeg ik van Liesbeth van Verrasjelief ook nog een fantastische sleutelhanger bij mijn pakketje, welke zij goed bij mij vond passen. Het is een roze, fluffy hart met goudkleurige details: beter kun je mijn smaak inderdaad niet omvatten. Ik ben dol op alles wat goud- en/of roze is, en daarnaast vind ik fluffy items ook fantastisch. Doordat deze lekker groot is kun je je sleutelbos niet snel meer kwijtraken als je deze sleutelhanger er aan hebt zitten. Ik heb hem zelf aan een losse sleutel gedaan die hier nog wel eens rond dwaalde.

My Jewellery Just Love Armband - €15.95

Last but -definitely- not least: een heerlijke geurkaars. Op mijn blog kun je heel wat reviews lezen over verschillende merken geurkaarsen, maar een merk waar ik nog niet eerder iets over heb geschreven is 'Notes'. Ik was het wel eens eerder tegen gekomen, maar op de een of andere manier heb ik er nog nooit een kaars van aangeschaft.

Nu ik er eentje opgestuurd kreeg ben ik echter des te enthousiaster: deze kaars heeft mij namelijk positief verrast. Niet alleen door de geur, maar ook door hoe deze kaars brand.

Voordat ik begin met dat branden heb ik het nog even kort over de geur. Deze kaars heeft de naam Smoked Amber & Oud en bevat tonen van Jasmijn en Earl Grey Tea. Earl Grey Tea is mijn favoriete thee en Jasmijn is één van mijn favoriete geurnoten in parfums en kaarsen. Deze geur klonk daarom voor mij perfect!

In realiteit bleek dat ik daar helemaal goed in zat: deze kaars past helemaal in mijn straatje. Het enige wat ik niet verwacht had, was dat hij zelfs een beetje mannelijk ruikt. Vind ik overigens geen probleem, want naast koekjes geuren vind ik dat zo af en toe ook heerlijk. Hierdoor word de kaars gelijk ook een fantastisch cadeau voor je vriend of bijvoorbeeld vader. Niet alleen vrouwen houden namelijk van een geurkaars!

Deze kaars geurt niet alleen lekker 'droog' maar ook als je hem brand. Het is een subtiele geur die toch aanwezig genoeg is om je gehele woonkamer (of waar je de kaars maar neer zet) te voorzien van een aangename geur. Belangrijk bij een geurkaars is altijd om hem goed te laten poolen: zo kun je je kaars namelijk helemaal tot aan het einde opbranden.

De kaars die ik ontving is in de maat medium en heeft een brandtijd van 80-90 uur. Je hebt deze kaars ook in een kleiner formaatje (30-40 branduren), mocht je de geur eerst willen uitproberen. Ik ben in ieder geval enthousiast!

Notes Interior Perfume - Interieur Geurkaars Soja Wax Medium C - €24.95

En dat waren ze: de drie items die ik van Verrasjelief mocht ontvangen. Ik ben heel erg blij met alle drie de items, maar als ik dan toch een favoriet moet kiezen ga ik -natuurlijk- voor de geurkaars. Ik blijf daar een zwak voor hebben!

'' Wie geef jij een cadeautje op Valentijnsdag?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

 1. Teresa Palm03-02-2020 10:15

  Prachtige foto's weer! Die kaars lijkt mij heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mega mooie foto's weer en wat een leuke producten om cadeau te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De geurkaars lijkt me heerlijk, ben ik dol op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk concept! Ideaal dat je zo drie leuke dingetjes uit mocht kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke items heb je ontvangen. Het armbandje vind ik erg cute en de geurkaars klinkt héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel voor jouw leuke Blog Kelly. Op onze site kun je trouwens ook een verlanglijstje aanmaken en doorsturen naar diegene van wie jij wel een cadeautje zou willen ontvangen ;-). Liefs, Liesbeth van Verrasjelief

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer practhtige foto's Kelly! Wij doen niet aan valentijn maar het is wel een leuke inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen