What I got for my birthday 2020

Afgelopen maandag was mijn verjaardag, en dat betekende dat ik weer goed ben verwend met heel veel mooie cadeautjes. Vorig jaar ben ik helemaal vergeten een 'What I got for my birthday' te posten, maar de jaren daarvoor heb ik dat wel gedaan. Dit jaar dacht ik er dan ook gelukkig wel aan, en daarom deel ik vandaag met jullie alle mooie items die ik voor mijn verjaardag heb gekregen.


De eerste twee cadeaus die ik kreeg zijn twee nieuwe boeken: Doods Geheim van Robert Bryndza en Stille Schreeuw van Angela Marsons. Robert Bryndza is mijn favoriete auteur en over het boek van Angela las ik op internet meerdere goede recensies. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar beide exemplaren!


Een cadeautje die ik samen met mijn vriend heb uitgezocht zijn deze prachtige oorbellen van Swarovski: de lifelong heart oorbellen in de kleur rosé goud. Deze oorbellen zijn van hun nieuwste collectie en zijn ook beschikbaar in zilver, maar aangezien ik in rosé nog maar weinig sieraden heb vond ik deze kleur het mooiste. Deze heb ik op mijn verjaardag ook gelijk gedragen, wat een plaatjes!


Omdat ik dol ben op mooie sieraden was ik niet verrast toen ik nog een paar oorbellen kreeg: daar maak je mij altijd blij mee! Ik kreeg dit prachtige setje oorbellen van Josh V cadeau, welke dan weer in goud zijn. Ik heb inmiddels een hele collectie in verschillende kleuren, maar er kan natuurlijk altijd nog meer bij. Ik ben dol op variatie!


Omdat ik wilde beginnen met het sparen van parfum miniaturen was mijn moeder zo slim om daar al een beginnetje aan te maken. Zij kocht deze prachtige Runway Miniatuur van de Chanel N.o. 5 geur, waarvan het doosje eigenlijk nog mooier is dan de geur. Echt een pareltje dit!


En last but definitely not least: deze prachtige sneeuwbol van Tiffany & Co. Tiffany is echt mijn favoriete high end merk en deze sneeuwbol is daarom voor mij heel speciaal. Echt een prachtig pronkstuk, ik moet er alleen nog even een speciaal plekje voor zien te vinden.

En dat waren alle cadeautjes die ik heb gekregen: wat ben ik weer heerlijk verwend! Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie cadeautjes en kan niet wachten om alles lekker een plekje te geven en natuurlijk te gaan gebruiken!

'' Wat staat er op jouw birthday wishlist?

4 opmerkingen

 1. Wauw wat een unieke cadeaus! Heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie cadeaus! Dat miniatuurtje is inderdaad super! Leuk dat je ze gaat sparen, al moet ik wel zeggen dat ze vaak best wel duur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige cadeaus heb je gekregen. De Runway Miniatuur van de Chanel N.o. 5 vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke cadeaus! Ik heb zelf nog geen idee wat ik voor mijn verjaardag zou willen en inmiddels begint mijn moeder wel aan te dringen.

  BeantwoordenVerwijderen