House of Lashes & Ardell Nepwimpers

Over het algemeen ben ik met de meeste beauty producten wel aardig bekend, maar er is er één waarmee ik dat absoluut niet ben: nep wimpers. Ik vind ze prachtig, maar zelf draag ik ze niet vaak. Onlangs kreeg ik een mailtje van een populaire, Engelse webshop: false eyelashes. Ik mocht van hun een aantal wimpers uitkiezen en deze deel ik vandaag met jullie!


Op de website van False Eyelashes hebben ze écht een belachelijk groot aanbod aan nep wimpers. Belachelijk bedoel ik uiteraard op een goede manier, want wauw! wat een keuze hebben zij. Omdat ik zelf niet heel erg bekend ben met nep wimpers besloot ik om mijn goede vriend Google te gebruiken voor wat informatie en tips.

Ik ben gaan Googlen naar goede wimpers voor dagelijks gebruik. Ik kwam toen uit bij de Demure Lite wimpers van House of Lashes én de Ardell Demi Wispies. Twee paar prachtige, natuurlijke wimpers. Daarnaast koos ik ook nog voor een derde paar die nét even iets opvallender zijn: de Allura Lite wimpers. Deze zijn mooi vol, hebben haartjes van verschillende lengtes en zijn perfect voor een avondje uit!

House of Lashes - Allura Lite - €17.00


Het eerste paar 'natuurlijke' wimpers waar ik voor ging waren de Demure Lite wimpers van House of Lashes. Deze wimpers beginnen met korte haartjes en breiden zichzelf dan al snel uit met wat langere haartjes. Deze haartjes zijn verdeeld over twee lengtes, al lijken de haartjes op het eerste gezicht allemaal even groot. Doordat er toch twee verschillende maten worden gebruikt geven deze wimpers een heel natuurlijk effect!

Omdat ik nog geen gelegenheid heb gehad om de wimpers te dragen heb ik deze wimpers van House of Lashes nog niet gebruikt, maar binnenkort ga ik dat zeker doen. Mocht je hier een foto van willen zien waar ik de wimpers op draag: houd dan zeker mijn Instagram Stories in de gaten!

House of Lashes - Demure Lite - €17.00

In een iets minder luxe verpakking dan de wimpers van House of Lashes komen de wimpers van Ardell geleverd. Ondanks dat dit merk een stuk goedkoper is én er veel minder luxe uit ziet lees ik op internet talloze positieve reviews over dit merk. Met één paar wimpers in het speciaal: de Demi Wispies.

De Demi Wispies komen heel erg in de buurt van de Demure Lite wimpers van House of Lashes, alleen lopen deze wimpers nog net iets meer op van smal naar groot. Deze haartjes hebben allemaal verschillende lengtes en worden steeds iets langer, eigenlijk net als je eigen wimpers.

Deze wimpers zijn daardoor ook gelijk de meest natuurlijke van de drie, en tot nu toe zeker mijn favorieten. Ik denk dat deze wimpers perfect passen bij mijn ogen: ik hoefde ze zelfs niet eens bij te knippen.


Op bovenstaande foto heb ik de wimpers aangebracht over mijn dagelijkse make-up. Dit was gelijk mijn eerste poging met het plakken van nep wimpers sinds jaren, en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben! Ik had ze nog nét iets verder op de rand van mijn eigen wimpers kunnen plakken, maar voor de volgende keer houd ik dat zeker in mijn achterhoofd.

Wat een prachtige wimpertjes zijn dit! Ik vind het bijna lijken alsof ik deze prachtige wimpers van mijzelf heb, zo natuurlijk komen ze op mij over. Doordat de wimpers heel licht zijn van gewicht voel je ze bijna niet zitten en merk ik dat ik er al heel snel aan gewend ben!

Ardell Self-Adhesive Lashes Demi Wispies - €7.95


Om het allemaal nog wat gemakkelijker te maken om je wimpers aan te brengen kreeg ik ook nog een wimper lijm van House of Lashes opgestuurd én een 'False Eyelashes' applicator. Deze applicators zag ik wel eens vaker voorbij komen en ik vroeg mij altijd af of ze zouden helpen, maar já: dat doen ze zeker. Zeker als beginner zoals ik zelf merk ik dat je ze zo net iets makkelijker op zijn plek kunt krijgen.

Ik ben heel erg blij dat ik deze wimpers mocht uit proberen: mijn interesse in nepwimpers is namelijk weer helemaal vernieuwd. De komende tijd zul je deze wimpers ongetwijfeld nog vaker voorbij gaan zien komen op mijn Instagram stories.

'' Welke van deze wimpers vind jij het mooiste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

5 opmerkingen

 1. Ik ben echt fan van dit merk, ze zitten ook enorm fijn! Ik vind de tweede het mooist, dit soort kies ik ook altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Zo'n applicator is wel handig, want wat een priegelwerk is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Deze zien er echt heel goed uit. :)

  Liefs
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na 3 jaar wimperextensions gedragen te hebben, heb ik een maand geleden besloten ze eraf te halen. Heel spannend! Ik ben nu op zoek naar fake lashes die ik kan opplakken voor avondjes uit, zodat ik niet helemaal een 'naakt' gezicht heb. De Demure Lite wimpers van House of Lashes lijken me prachtige wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen