Kneipp Clean Beauty Sheet Masks


Een tijdje geleden ontving ik van Kneipp een fantastisch pakket met hun drie nieuwste maskers uit de Clean Beauty lijn. Deze maskers onderscheiden zichzelf van andere maskers doordat ze schijnbaar ook fungeren als een boost voor je stemming. Dat klinkt natuurlijk wel heel erg goed! Ik testte er alvast één en ik deel de andere twee ook alvast met jullie. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!


In totaal zijn er drie nieuwe Clean Beauty maskers van Kneipp, waarvan de eerste variant 'Chill Out' heet. Dit sheet mask bevat hennepzaad en patchouli en is bedoeld als time-out & relaxende verzorging voor jou en je huid.


Het tweede masker heet 'Detox Care' en bevat bamboe houtskool, moringa en algen. Dit masker zal volgens eigen zeggen je huid én jou meer vitaliteit geven én te zuiveren.

Dit masker ziet er misschien niet het meest aantrekkelijke uit door de zwarte kleur, maar is desondanks wel het masker welke ik getest heb. Ik ben namelijk dol op houtskool producten en daardoor sprak dit masker mij het meeste aan.

Dit masker is helemaal zwart en ziet er daardoor een beetje gekkig uit als je hem op hebt, maar wat dat betreft: who cares. Ik gebruik maskertjes altijd als ik in bad lig en dat is echt een momentje waarop je niemand om je heen wilt hebben. Meestal, althans. ;)

Dit masker leg je eenvoudig op je gezicht, druk je op alle punten goed aan zodat het masker ook écht elk plekje van je gezicht meeneemt en laat je vervolgens een kwartiertje tot twintig minuten op je huid liggen. Ik heb dat twintig minuutjes gedaan, waarna je het masker weer van je gezicht af kan halen.

Belangrijk van een sheet mask is dat je je huid na de twintig minuten niet reinigt, maar de resterende emulsie lekker inmasseert. Zo krijgt je huid écht alle voedende stoffen binnen en blijft deze achter met het beste resultaat.

Dat 'beste resultaat' is bij dit masker echt fantastisch. Mijn huid wordt normaal na gebruik van maskertjes al snel rood, maar na dit masker zie ik geen enkel rood vlekje. Mijn huid voelt heel kalm en schoon aan. Een aanrader!


Als laatste ontving ik ook het Hydro Kick masker van Kneipp, welke er wat betreft de verpakking -voor mij- het meest aantrekkelijke uit zag. Deze bevat watermunt en agave cactuswater en is bedoeld om je huid te moisturizen én een frisse kick te geven. Wederom, niet alleen voor je huid: ook voor jou!

Omdat ik alleen het Detox Care masker heb getest kan ik momenteel nog niet zeggen wat ik van de andere twee maskertjes vind, maar meestal deel ik dit soort momenten wel op mijn Instagram Stories. Als je het leuk vind kun je mij daar dus volgen!

Over het Detox Care masker ben ik tot nu toe in ieder geval héél tevreden. Of ik er zelf nu ook een betere stemming van krijg: dat niet persé, maar nu moet ik zeggen dat ik over het algemeen al erg lekker in mijn huid zit. Gelukkig maar, want dat is ook wel eens anders geweest!

Mocht je in deze tijden op zoek zijn naar een momentje van ontspanning, dan kan ik je zeker aanraden eens één van deze Kneipp maskertjes te proberen. Of alle drie natuurlijk, waarom ook niet!

Kneipp Clean Beauty Sheet Masks - €3.99 per stuk.
'' Welke van deze drie maskertjes zou jij als eerste proberen?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een mooie review! Het zwarte masker leek mij ook gelijk het fijnste...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De hydro kick lijkt me heerlijk, maar ik ben dan ook fan van de geur van deze lijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik! De douchegel hiervan vind ik in ieder geval erg lekker. Hopelijk het maskertje ook! :)

   Verwijderen
 3. Ik moet ook weer nieuwe maskertjes gaan aanschaffen.. heerlijk! Gisteren heb ik er nog een op gedaan, deze klinkt ook echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinken als fijne maskers! Ik zou de hydro kick wel willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke maskertjes! Klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen