MAC Cosmetics Barbiestyle Lipstick


Afgelopen week kreeg ik plots een nieuwsbrief in mijn mailbox binnen van MAC. In samenwerking met Barbie maakten zij een fantastische lipstick, en natuurlijk kon die niet ontbreken in mijn collectie! Ik bestelde hem, ontving hem afgelopen week en deel hem vandaag met jullie!


Om maar gelijk met het slechte nieuws in huis te vallen: momenteel is deze lipstick volledig uitverkocht bij MAC. Het is onwijs snel gegaan en dat kan ik mij heel goed voorstellen: dit soort limited editions zijn namelijk altijd heel populair. Zeker als het om een MAC x Barbie product gaat! Not to worry, want MAC restocked vrijwel elke collectie binnen een paar dagen weer, grote kans dat hij dus binnenkort weer tijdelijk verkrijgbaar zal zijn!

Voor als de lipstick daadwerkelijk weer beschikbaar is kon ik het niet laten om hem voor jullie te reviewen. Als je een liefhebber bent van de producten (en dan met name de lipsticks) van MAC is dit namelijk echt een toevoeging voor je collectie!


Ik begin daarbij natuurlijk met de prachtige, gouden huls. Extreem shiny en opvallend, maar helemaal passend bij de iconische roze met gouden kleurencombinatie van MAC. Ik ben er gek op, al ben ik wat goud betreft sowieso een ekster!

De kleur ziet er in de huls prachtig en vrij nude uit, maar ik moet zeggen dat hij op de lippen toch nog best fel is. Het is geen kleurtje die ik normaal gesproken zou uitkiezen, maar laten we heel eerlijk zijn: als er een Barbie lipstick is móet je die gewoon hebben. Dat was ook precies de reden waarom ik deze lipstick besloot te bestellen.


Of ik daar spijt van heb? Absoluut niet! Ondanks dat het een wat fellere kleur is dan ik in vaak draag (op de foto's lijkt de lipstick een stukje meer nude dan hij in werkelijkheid is, het is vrijwel onmogelijk om deze goed op foto te krijgen), maar hij is nog steeds prachtig. Dit is echt een perfecte kleur voor bij een nude ooglook om je make-up look net even naar het volgende level op te krikken.

Vroeger had ik het als een pluspunt gezien als een lipstick van MAC matte is, maar op dit moment is dat eigenlijk het enige nadeel van deze lipstick. Ik draag de laatste tijd net wat liever shiney lipsticks, al blijft een matte variant natuurlijk wel langer zitten.

Deze lipstick van MAC is een absolute musthave als je een liefhebber bent van MAC limited editions, maar ook als je een liefhebber bent van Barbie of roze kleurtjes. Kortom: het is wel echt een pareltje. Een onverwachte toevoeging aan mijn collectie, maar ik denk dat ik deze heel regelmatig ga dragen. Een keer eens iets anders is namelijk soms ook érg leuk.

MAC Cosmetics Barbiestyle Lipstick - €21.50
'' Heb jij deze lipstick ook weten te scoren, of staat hij op je wishlist?

5 opmerkingen

 1. Wat een mooie kleur! Ik denk dat dit zeker ook een tint voor mij zou zijn. Hopelijk komt ie voor de fans snel weer terug in de webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje! En wat een prachtige foto's, ik zag het al voorbij komen op je Insta. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur! Dat had ik heel eerlijk gezegd niet verwacht (ben dus niet zo'n barbie fan haha) maar dit is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooie foto's en wat een prachtige en subtiele kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie wat een toffe kleur is dit zeg! Het is echt een typische barbie kleur, I like it.

  BeantwoordenVerwijderen