& Other Stories Spring Make-up


Onlangs kreeg ik een heel vrolijk pakketje binnen, wat in deze tijden natuurlijk éxtra leuk is. Dit pakketje bevatte producten van het merk & Other Stories, waar ik nog niet eerder iets van had geprobeerd. Des te enthousiaster werd ik hiervan, en natuurlijk heb ik de producten inmiddels uitgebreid getest. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


De producten die ik van & Other Stories heb ontvangen zijn afkomstig uit hun nieuwe lente collectie, welke bestaat uit maar liefst drie nieuwe make-up producten. Een oogschaduw palette, vijf nieuwe kleuren nagellak én twee kleuren lipglosses.

Het eerste item waar mijn oog op viel was natuurlijk het oogschaduw palette. Ik ben dol op mooie kleurtjes oogschaduw en dit is dan ook het product waar ik het meeste van in mijn collectie heb. Dit palette van & Other Stories zag er echter gelijk anders uit dan de meeste paletten in mijn collectie: die kleuren groen en paars vallen je namelijk gelijk op!

Naast dat alle negen kleurtjes in dit palette er op het eerste oog prachtig uit zien vind ik ook de verpakking van het palette heel mooi. Hij oogt niet per definitie heel luxe, maar wel heel clean en daar houd ik ook weer ontzettend van. Het logo van & Other Stories vind ik overigens ook prachtig, in combinatie met de vormgeving van het hoesje om het palette vind ik het algehele plaatje heel erg geslaagd.


Bij het swatchen van dit palette werd ik -helaas- alleen iets minder enthousiast. Ik ben altijd héél graag enthousiast over producten, maar dit palette is het net niet helemaal.

Don't get me wrong, want er zitten zeker mooie kleuren in! Vooral de bruine, matte tinten zijn heel erg mooi en bijzonder goed gepigmenteerd. Helaas geldt dat alleen niet voor alle kleuren: de twee lichtste tinten (links) kosten mij aardig wat moeite om goed op te bouwen. Ik denk dat ik hier zeker vier keer over dezelfde swatch ben heen gegaan voordat ik echt een beetje kleur op mijn arm kreeg.

Datzelfde gold voor de lichte lila en lichte mintgroene tint: je ziet ze na vier/vijf veegjes nog steeds amper en op het ooglid vallen deze helaas helemaal weg.

De drie matte tinten (derde, vijfde en achtste tint) zijn wél allemaal prachtig, evenals de shimmer kleuren (zevende en negende kleur). Deze twee zijn beide prachtig, maar wel ook wat moeizamer om aan te brengen. Ze zijn ontzettend kruimelig en je moet ze daarom echt goed met een natte kwast aanbrengen. Dan nog krijg je snel last van fall out, maar er valt wel mee te werken. En dat wil ik ook zeker, want de kleurtjes op zich zijn prachtig!

Op het eerste gezicht echt een prachtig palette, maar helaas is de uitvoering van dit palette wat minder. Ik ga er zeker wel kleurtjes van gebruiken, maar ik ben niet over elke kleur even enthousiast.

& Other Stories Calypso Nine Oogschaduw Palette - €29.00


Het tweede product dat ik van & Other Stories mocht ontvangen is er eentje waarvan -spoiler alert- ik nóg enthousiaster werd toen ik het probeerde. Voordat ik verder in details treed kan ik de verpakking van dit product niet onbesproken laten: wat een plaatje is dit!

Het is in principe -wederom- een hele eenvoudige, 'schone' verpakking. Heel clean met een doorzichtige huls en een zilveren dop. In de dop staat & Other Stories gedrukt en dat kleine detail maakt de vormgeving gelijk wat chiquer. Van dit soort eenvoudige verpakkingen word ik heel enthousiast!


Nog enthousiaster werd ik echter van de kleur, want wat is dit een plaatje! Ik zeg het niet vaak, maar dit product behoord inmiddels tot mijn dagelijkse routine. Het is de perfecte nude kleur voor dagelijks gebruik. Ik vind een lipgloss altijd het allermooiste als je er even een lipliner bij gebruikt, maar qua pigmentatie is dat zeker niet nodig.

Het spannendste bij een lipgloss vind ik altijd de geur, maar gelukkig bevat deze variant weinig tot geen geur. Daarnaast plakt hij nauwelijks en voelt hij eigenlijk heel natuurlijk aan op je lippen.

Deze lipgloss maakt alles wat ik niet prettig vond aan het oogschaduw palette weer helemaal goed, echt een toppertje wat mij betreft! Dit is overigens de kleur True Floral en hij is er ook nog in een andere kleur: Dewy Burst. Daar ben ik ook heel nieuwsgierig naar geworden!

& Other Stories Plumping Lip Gloss - €12.00


Last but not least ontving ik nog een heel schattig nagellakje van & Other Stories. Ook hiervan zijn meerdere nieuwe kleurtjes uitgebracht: vijf stuks om precies te zijn. Ik ontving daarvan de kleur Moon Surprise.

Moon Surprise is een heel mooi, zacht kleurtje die tegelijkertijd heel goed opvalt. Oranje met een zachtere, roze ondertoon. Het is geen kleur waar ik er nog nooit eerder eentje van heb gezien, maar hij is wel heel mooi in zijn eenvoudig. Een prima kleurtje!


Wat betreft het aanbrengen en de droogtijd heb ik niets op te merken op deze nagellak. Hij lakt prettig en droogt snel, waarna hij na twee laagjes al volledig dekt. Dit is echt een mooi kleurtje voor op je teennagels van het zomer!

Wat mij betreft is dit zeker een kleurtje die ik af en toe zou dragen, maar dan inderdaad voornamelijk op de tenen. Daarvoor is het echt een prachtig kleurtje. Opvallend, maar niet té aanwezig. Ik vind hem erg mooi!

& Other Stories Nagellak - €7.00

En dat waren ze: de drie producten van & Other Stories die ik mocht ontvangen. Over de lipgloss en het nagellakje ben ik heel erg enthousiast, het palette scoorde dit keer helaas iets minder hoog.

'' Welk van deze items vind jij het mooiste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Jammer van het palette en wat een verschil in pigmentatie tussen de oogschaduws. Ik ben het meest enthousiast over de nagellak, dat verbaast je vast niks ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een prachtige tinten zeg, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook een keer een oogschaduw palette gehad van dit merk en die kruimelde ook heel erg. Jammer want het ziet er op het eerste oog mooi uit. De lipgloss lijkt me wel prachtig trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de oogschaduw maar de lipgloss vind ik wel prachtig! Inderdaad een super mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat jammer van het oogschaduw palette. De plumping lipgloss ziet er daarentegen erg goed uit! Hij zou zo bij mijn verzameling kunnen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De lipgloss vind ik heel mooi, prachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het palette als eerst wel super mooi, maar wel jammer!

  BeantwoordenVerwijderen