Shoplog | Nieuwe bikini's van Protest + Kortingscode

Omdat wij afgelopen jaar niet op vakantie gingen heb ik vorig jaar voor het eerst géén bikini's gekocht. Als je het mij vraagt is het dus hoogstens tijd om dat dit jaar in te gaan halen. Dat heb ik dan ook zeker gedaan: ik voegde onlangs maar liefst drie nieuwe bikini's toe aan mijn collectie: alle drie van het merk Protest. Nieuwsgierig voor welke bikini's ik heb gekozen? Lees dan snel verder!

Vroeger was ik ontzettend fan van Protest en kocht ik eigenlijk elk jaar een nieuwe bikini van dit merk. Soms meerdere tegelijk, dat lag er een beetje aan. Daarna merkte ik dat mijn interesse een beetje verloren ging en switchte ik eigenlijk al snel op wat andere merken. Dit jaar werd daar echter verandering in gebracht en zag ik zó veel leuke bikini's dat ik eigenlijk geen keuze kon maken.

Ik besloot daarom om niet een, niet twee maar zelfs drie bikini's te bestellen. Ik begin gelijk met mijn favoriet van deze drie, en dat is de Queen 20 Triangel Bikini. Deze bikini past qua kleur perfect bij de rest van mijn kledingkast, en is totaal iets anders dan wat ik al in mijn badmode collectie heb. Geloof het namelijk of niet: ik had nog geen één roze bikini.

Daar heb ik dit keer gelijk goed verandering in gebracht. Omdat ik niet kon kiezen welk model ik leuker vond bestelde ik ook de Ale 20 Triangel Bikini mee. Beide zijn voorzien van de print 'Seashell' en dat is een print met de meest prachtige bloemen. Bloemen in een heel zomers printje, waardoor ze perfect passen bij de zomer. Ik krijg in ieder geval spontaan zin in een warmer seizoen!

Nu ik deze beide bikini's binnen heb weet ik al dat ik de Queen 20 het meeste ga dragen: deze vind ik in combinatie met dit lieflijke printje toch het aller leukste. Hij is van boven wat meer verhullend en daar ben ik altijd wel gek op. 


Voor het zonnebaden is de Ale 20 bikini weer net iets geschikter, wat ook precies de reden is waarom ik er hier nog eentje van heb gekozen: de Ale 20 Triangel Bikini in de kleur True Black. Dit is een bikini in een kleurtje waar ik normaal niet snel voor zou kiezen,  maar nu ik hem in mijn collectie heb weet ik zeker dat ik hem vaak ga dragen!

Oh, wat ben ik blij met deze drie bikini's! Alle twee de printjes zijn totaal van elkaar verschillend, waardoor je perfect kunt afwisselen. Het is ten slotte altijd leuk om op vakantie wat meerdere bikini's tot je beschikking te hebben.

Mocht je nog op zoek zijn naar een toffe bikini (of misschien een zwembroek), dan kan ik je zeker aanraden om de nieuwe collectie van Protest eens te bekijken. Ik ben in ieder geval héél erg blij met mijn nieuwe bikini's en kan niet wachten om deze te gaan dragen! Vergeet dan niet mijn code elegantic10 te gebruiken. Deze code is geldig t/m 30 juni 2020.

'' Draag jij liever een bikini of een badpak?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Oh ik vind de roze bikini echt prachtig! Alleen heb ik een koopverbod, aangezien ik er zoveel heb haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat is zo herkenbaar! Het is ook zo leuk om elk jaar een nieuwe (of meerdere ;)) te kopen.

   Verwijderen
 2. De eerste vind ik echt helemaal cute! Ik vind een bikini lekkerder zitten, maar ik voel mezelf fijner in een badpak. alles blijft dan goed op z'n plek zitten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik ook goed begrijpen! Ik heb ook een aantal badpakken die ik graag draag. :)

   Verwijderen
 3. Dit seizoen moet ik dus ook echt een nieuwe bikini, kan beter nu al op zoek gaan dan wanneer straks iedereen dat doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke bikini’s. Ik zag ze ook al voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen