Styletone Box Maart


Vorige maand wist Styletone mij te verrassen met een wel héél fantastische box: een van mijn favoriete boxen tot nu toe! Dat is natuurlijk een flink statement, en daardoor ligt de lat voor deze box gelijk een stukje hoger. Vol goede moed opende ik deze maand de Styletone box weer, en of de inhoud deze maand net zo leuk is... dat vertel ik jullie graag!


Afterspa Scrub Handschoenen - Winkelwaarde €9.95
Het eerste product in deze box is tevens het meest grote product: scrub handschoenen van Afterspa. Deze komen in een plastic zakje en nemen daardoor gelijk een heleboel ruimte in -in de box. Hij is daardoor gelijk goed gevuld deze maand! Dit soort scrub handschoenen zijn ideaal om te gebruiken onder de douche.


Dr. Botanicals Moisturizer - Winkelwaarde €18.85
Hoewel ik zelf nooit wissel van moisturizer (daar wordt mijn huid niet zo blij van), weet ik hier wel elke keer anderen heel blij mee te maken. Zeker als dat er eentje van Dr. Botanicals is, want wat mij betreft is dat een heel fijn merk. Ik heb hier al eerder gezichtsmaskers van gehad en die bevielen mij altijd erg goed. Met dit product (welke trouwens Hemp infused is) ga ik zeker weer iemand anders blij maken.


Peony Lip Scrub - Winkelwaarde €16.00
Mijn favoriete product uit de box van deze maand is dit schattige, kleine tubetje lipscrub. Deze heeft de naam Butterfly Kisser en is ontzettend schattig. Het is een zachte crème met daarin kleine kristal suikerkorrels en ik kan je al gelijk zeggen dat deze fantastisch is. Ik heb hem gelijk dezelfde avond als wanneer ik de box heb ontvangen geprobeerd en ik ben fan. Het enige nadeel aan dit product is het formaat van de tube, die had van mij een stuk groter mogen zijn , zo fijn vind ik deze! ;).


Mesauda Milano Diamond Blush - Winkelwaarde €16.00
De Styletone box is normaliter vrij gericht op make-up, waardoor het gelijk opvalt dat er deze maand maar twee make-up items in zitten. Dat eerste make-up item is deze maand een paars/rozige blush van het merk Mesauda. Een heel fijn merk, maar deze kleur is helaas wel héél fel voor mijn huid. Hier ga ik ook iemand anders blij mee maken.


Youth Lab CC Cream voor ogen - Winkelwaarde €29.80
Last but not least het tweede en tevens laatste make-up item in deze box: een CC Cream. Deze is speciaal bedoeld voor de ogen: het is een oogcrème met een kleurtje. In de tube ziet deze er vrij donker uit, maar eenmaal aangebracht zul je merken dat hij zich goed vormt naar je huidskleur. Voor mij is hij als nog iets te oranje -helaas- maar hij is niet meer te donker!

En dat was hem weer: de Styletone box van deze maand. Na de fantastische box van vorige maand was het te verwachten dat ik deze maand iets minder enthousiast zou zijn: het is ten slotte niet elke keer feest. Uit deze box houd ik zelf twee producten (de scrub handschoenen en de lip scrub), en met de rest ga ik iemand anders blij maken. Het zijn zeker leuke producten, maar doordat het wel twee producten zijn met een vrij specifieke kleur (die simpelweg niet bij iedereen staat) is de box voor mij deze keer iets minder geslaagd.

Desondanks is het zeker een leuke box en is hij wat mij betreft absoluut die €15.95 waard. De totale waarde van de box van de maand april is namelijk maar liefst €90.60. Vind ik een goede deal, want alleen die lip scrub is dat bedrag al waard!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Hij is inderdaad niet helemaal super deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blush ziet er goed uit en ik ben ook benieuwd naar die cc creme, komt daar ook een review over?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die CC cream lijkt me leuk om te proberen. En de lipscrub ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De moisturizer lijkt mij een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lip scrub heeft me wel heel nieuwsgierig gemaakt, klinkt zo fijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke producten! Ik vind de blush super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen