Too Faced Shake Your Palm Palms


Op Valentijnsdag werd ik ontzettend verwend door mijn vriend met een heleboel cadeautjes. Eén van die cadeautjes was een palette van Too Faced, namelijk het Shake Your Palm Palms palette. Dit palette is één van hun nieuwste producten en stond daarom gelijk op mijn wishlist. Mijn vriend was zo lief om hem voor mij te kopen en daar werd ik natuurlijk heel enthousiast van. Ik ben hem gelijk gaan gebruiken en heb vandaag ein-de-lijk de review voor jullie. Het was het wachten waard -spoiler alert ;)-.


Voordat ik begin met de kleurtjes kan ik natuurlijk niet om de vormgeving van dit palette heen. De vorm komt je wellicht al bekend voor: Too Faced heeft namelijk meerdere palettes gemaakt in dit schattige formaatje. Tot nu toe heb ik al die palettes in mijn collectie, en deze kon ook niet ontbreken.

Op dit schattige tinnen doosje staat een afbeelding die ik er een beetje retro uit vind zien. De lichtroze met zalmroze strepen, de groene palm bladeren én natuurlijk de felroze letters. Een hele toffe vormgeving waardoor je gelijk zin krijgt in de zomer.


Die zin in de zomer (of lente) verdwijnt niet wanneer je het palette opent, maar wordt alleen maar erger. In totaal zitten er acht kleurtjes in dit palette en van elk van die acht kleurtjes word ik héél blij. Van boven naar beneden zijn het de volgende kleuren:

R&R: beige met een gouden shimmer
Get Laid Over: matte lichtbruin
Do Not Disturb: warm roze met een subtiele gouden shimmer
I'm Outta Here: groen met een gouden shimmer
Tough Coconuts: matte, medium bruin
Vitamin Sea: champagne goud met shimmers
Suns Out Buns Out: koperkleurig met gouden shimmers
Let's Bounce: matte donkerbruin met een bordeaux rode ondertoon


Acht prachtige kleuren in de pan, maar minstens even mooi -of zelfs mooier- op de arm óf het ooglid. Alle acht de kleuren uit dit palette zijn intens goed gepigmenteerd en zorgen ervoor dat je een fantastische look kunt maken. Mijn favoriete kleuren zijn Do Not Disturb en I'm Outta Here: deze twee kleuren kun je namelijk combineren met de neutrale bruine tinten om een net wat spannendere look te maken.

Vooral die groene tint vind ik daarbij prachtig. Ik vermelde het eerder deze week al op mijn blog, maar ik ben de laatste tijd echt fan van het subtiel verwerken van een groene kleur in mijn looks. Dit palette was daar de aanstichter van!

Yes, Too Faced did it again! Ik ben weer helemaal enthousiast van dit prachtige palette. De vormgeving is leuk, de kleuren zijn prachtig en werken mooi én het palette ruikt ook nog eens naar kokos. Wat wil je nog meer?

Too Faced Shake Your Palm Palms Oogschaduw Palette - €24.00
'' Wat vind jij van dit palette?

6 opmerkingen

 1. Wat een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een prachtige kleuren zitten erin zeg! Je kan echt ook alle kanten op volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi palette, ziet er goed uit en wat een mooie volle swatches zeg, de enige kleur die mij niet zo trekt is de roze variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja wauw, dit is ook helemaal mijn palette. Die groene kleur idd, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, hele mooie kleuren!

  Die groene kleur is zo gaaf. :)

  Liefs
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig vormgegeven palette, alleen om die reden word ik al hebberig! De kleuren oogschaduw vind ik ook erg mooi. I'm Outta Here springt er ook echt uit voor mij, alleen dacht ik dat ie bronskleurig was, maar is ie dus groen 😂. Lijkt me echt een unieke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen