Molton Brown - Milk Musk Eau de Toilette


Een tijdje geleden kwam er een prachtig, bruin doosje bij mij binnen. Alleen dit doosje trok al mijn volle aandacht (want wat was hij mooi!), maar wat er in zat was nog véél interessanter: in dit doosje zat de nieuwe Milk Musk Eau de Toilette van Molton Brown. Een merk waar ik al veel over gehoord had, maar nog nooit iets van had geprobeerd! Ik mocht daar gelukkig verandering in brengen, en vandaag deel ik jullie mijn eerste ervaring met dit merk.

Het was al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst een parfum heb ontvangen. Ik ben best lastig met geurtjes en zie daarom niet heel snel iets voorbij komen waar ik enthousiast van word. Dit geurtje van Molton Brown maakte mij echter wél enthousiast, héél enthousiast om precies te zijn.

Dat enthousiasme begint al bij de uitstraling van dit merk. Molton Brown heeft echt die typische, oud-Engelse uitstraling waar mijn vriend en ik beide dol op zijn. Een uitstraling zoals Dr. Harris, Penhaligons en noem het maar op. Allemaal merken waar ik helemaal weg van ben.

Molton Brown wilde ik graag aan mijn lijstje met favorieten toevoegen, en ik kan alvast verklappen dat ik dat zeker heb gedaan! Tijd om te beginnen met dit mooie product!


Ik begin daarbij natuurlijk met de vormgeving. De vormgeving van dit geurtje is heel eenvoudig, maar straalt tegelijkertijd heel veel rust uit. Door de grote bol op de bovenkant van het flesje wordt de flacon toch wat specialer, zonder daardoor gelijk te veel op te vallen of schreeuwerig te zijn.

Die uitstraling past perfect bij de geur zelf, want ook deze zendt één en al rust uit. In eerste instantie vond ik het moeilijk om deze geur te omschrijven, maar nu ik de geur vaker heb gedragen zie ik het een beetje als een volwassene, zwoele versie van Zwitsal. Het ruikt er echt niet naar, maar het doet mij er wel continu aan denken. Ik denk dat dat komt omdat het zo'n zachte, vertrouwde geur is. Het is een geur waarvan ik mij haast niet kan voorstellen dat je hem níet lekker zou vinden, echt een geur die ik bij iedereen die ik ken lekker zou vinden ruiken.

Toen ik later het bijbehorende persbericht eens goed door las kwam ik er achter waar dit rustgevende vandaan kwam: dit geurtje is namelijk gemaakt met melk. Melk is één van de eerste geuren waar je als kind mee te maken krijgt. Dit is een vrij nieuw ingrediënt als het gaat om parfums en maakt deze geur van Molton Brown daarom heel uniek.

Het geurtje blijft bij mij ongeveer een halve dag hangen en spray ik daarna graag nog een beetje bij om hem weer extra goed naar voren te laten komen. Ik kan weinig negatiefs bedenken over deze geur omdat hij zó lekker is. Ik heb zelden een parfum geroken die ik zo lekker vind en die gelijk tot mijn favorieten behoort. Deze van Molton Brown staat vooraan mijn plank. Mocht je hem eens tegen komen (of toevallig net op zoek zijn naar een nieuw geurtje): geef hem eens een kansje! Ruik hem, vraag desnoods een sample mee om hem thuis te proberen en de kans is groot dat je hem net zo lekker gaat vinden als ik!

Molton Brown - Milk Musk Eau De Toilette 100ML - €100 / 50 ML - €70
'' Heb jij al eens een product van Molton Brown geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wauw, wat heb je hem mooi omschreven. Je hebt mij mega nieuwsgierig gemaakt naar deze geur!

  xo Eva!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow, dit klinkt als een heerlijk parfum! Wat grappig dat melk een van de ingrediënten is, ben heel erg benieuwd hoe hij ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze parfum klinkt wel mega lekker, het probleem is dat ik heb beloofd dat ik geen nieuwe parfum meer mag (alleen als cadeautje haha..) maar ik heb echt zo'n grote lade vol staan..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt me echt heel nieuwsgierig gemaakt, ik ben benieuwd naar de geur (al ben ik een beetje anti melk door mijn lactose intolerantie)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha don't worry, ik ben ook lactose intolerant en hier krijg ik geen last van. :)

   Verwijderen
 5. Dit klinkt als een hele fijne geur.

  BeantwoordenVerwijderen