& Other Stories Riviera Postcard


Nog niet zo lang geleden deelde ik jullie een aantal make-up producten van de nieuwe & Other Stories collectie. Dit waren niet de enige producten die ik van dit merk ontving: ik ontving ook nog eens twee producten uit hun huidverzorgingslijn Riviera Postcard. Deze lijn klinkt al heel zomers, maar ruikt ook nog eens zo. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


Riviera Postcard Body Mist - €15.00
Ik begin gelijk met mijn favoriete product van de collectie: de Body Mist. Voordat ik dieper in ga op het product zelf kan ik de vormgeving natuurlijk niet overslaan!

Net als bij de make-up producten van & Other Stories is ook de verpakking van deze verzorgingsproducten heel clean. Witte flesjes/flaconnetjes/potjes met daarop een grote sticker met het logo, de collectie informatie en ingrediënten. Deze verpakking doet deels misschien een beetje goedkoop aan, maar tegelijkertijd geeft het ook een beetje dat apothekers gevoel wat momenteel heel populair is. Ik moet zeggen dat ik hier stiekem heel fan van ben!

Om te laten zien dat het om een frisse geur gaat is er een hele subtiele, gele structuurstreep aangebracht als een klein extra detail. Die frisse kleur past perfect bij de geur, want deze lijn ruikt volledig naar citrus!

In eerste instantie moest ik een beetje wennen aan deze geur, maar naarmate ik hem vaker gebruikte ben ik hem steeds meer gaan waarderen. Hij ruikt naar citrus en is tegelijkertijd heel erg warm, het doet mij een beetje denken aan een combinatie van citrus en melk. Een perfecte geur voor een warme zomeravond!

Deze body spray blijft verrassend lang hangen en plakt totaal niet. Dat plakken wil helaas nog wel eens gebeuren bij body sprays, waardoor ik des te blijer ben dat dat bij dit product niet het geval is. Echt een aanrader wat mij betreft!


Riviera Postcard Body Jelly - €15.00
Als tweede -en tevens ook alweer laatste- product uit deze collectie ontving ik ook nog eens een body jelly. Ik ben altijd onwijs fan van de LUSH body jelly's en was daardoor des te nieuwsgieriger naar dit product, zou deze textuur vergelijkbaar zijn?

Bij het openmaken van de pot merkte ik al gauw dat dat -helaas- niet het geval was. Het is zeker een fijne textuur (don't get me wrong) maar het is geen jelly. Het is ook geen butter, maar gewoon een body lotion in een pot.

Omdat er helaas te veel parfum in zit voor mijn benen gebruik ik deze alleen om mijn armen in te smeren, waarvoor hij prima doet wat hij moet doen. De geur is wederom erg lekker, hij trekt snel in en plakt daarna niet meer. Een heel fijn product, al had ik gewoon nét iets meer verwacht doordat het is gedoopt met de naam 'Jelly'.

Al met al ben ik zeker enthousiast over de Riviera Postcard collectie van & Other Stories en ben ik héél erg nieuwsgierig naar de andere huidverzorgingsproducten van dit merk. Als ik weer eens in een & Other Stories winkel kom ga ik zeker eens kijken wat ze allemaal aan te bieden hebben!

'' Heb jij al eens een make-up of body product van & Other Stories geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Wat een fijne producten! Ik heb nog nooit een verzorgingsproduct van dit merk geprobeerd, toch maar eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de geur echt heerlijk en zo zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! De producten lijken mij erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, prachtige review heb je weer geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er echt ontzettend leuk uit en klinkt ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen