Pink Gellac - Festival Summer Collectie


Ik heb vandaag weer een héél leuk nieuwtje voor jullie: de nieuwste collectie van Pink Gellac staat namelijk weer online. Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je waarschijnlijk ondertussen wel dat ik het afgelopen jaar heel erg fan ben geworden van dit merk. Van deze nieuwe collectie met maar liefst vijf nieuwe kleurtjes werd ik dan ook erg enthousiast. Nieuwsgierig naar de nieuwe 'Festival Summer' collectie? Lees dan snel verder!

In totaal bestaat de collectie uit vijf nieuwe, opvallende kleuren. Vijf kleuren die perfect passen bij het mooie weer waar we langzaam naartoe gaan. De kleuren zijn als volgt:

- Breeze Yellow
- Sunblaze Orange
- Techno Pink
- Punch Pink
- Dancing Green

Vijf prachtige kleurtjes met een intense pigmentatie, zoals we eigenlijk al gewend zijn van Pink Gellac. In principe dekken de kleurtjes al goed genoeg met één laagje, maar zelf breng ik altijd twee laagjes aan. De kleuren worden hierdoor nog nét even iets intenser én ze blijven ook gelijk een stukje langer zitten met twee laagjes.


Bij het aanbrengen van de lakjes merk ik gelijk dat de structuur van de vijf kleurtjes erg prettig is. Soms zit er bij Pink Gellac namelijk wel eens een lakje tussen die net wat dikker is en daardoor wat moeilijker is om netjes aan te brengen, maar zelf heb ik dat bij deze collectie -gelukkig- niet ondervonden.

Van de vijf kleurtjes zijn er drie kleurtjes die helemaal binnen mijn straatje passen, en twee kleuren die wat meer uit mijn comfort zone zijn. Ik heb het dan over Breeze Yellow & Dancing Green. Je zou mij echt nooit met dit soort kleurtjes zien rondlopen, maar dat ze onwijs gaaf zijn kan ik zeker niet ontkennen.

Vooral over Dancing Green ben ik verrassend enthousiast. Als je het potje zo ziet denk je in eerste instantie dat het een 'eenvoudig', groen kleurtje is: niets blijkt minder waar. In de vorige (Felicity) collectie zat een neonroze kleur, dit keer zit er een neongroene kleur in. Heel knap hoe Pink Gellac die neon kleuren maakt!

Ik kan eigenlijk weinig negatiefs zeggen over deze collectie. Het zijn mooie kleurtjes, ze dekken goed en brengen heel erg prettig aan. Zoals ik eigenlijk altijd heel tevreden ben over Pink Gellac ben ik dat deze keer ook weer!

Pink Gellac - Festival Summer Gellac €15.00 per stuk.
'' Welke van deze vijf kleuren is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kleuren! Ik vind de gele juist wel erg leuk, weer eens wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke kleurtjes! Dancing Green (erg toffe naam trouwens) en Breeze Yellow zijn kleurtjes die ik zou bewaren voor een festival, de andere 3 kleurtjes zijn wat meer draagbaar vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuke kleurtjes weer! Ik ga binnenkort ook weer wat bestellen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vrolijke kleurtjes en vooral die gele ziet er ook tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh the green and yellow are so pretty :-D

  BeantwoordenVerwijderen