Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum.

Ik denk dat we ons allemaal wel eens met donkere kringen onder de ogen hebben moeten vertonen. Donkere kringen zijn vaak afkomstig door ziekte of vermoeidheid, maar zijn bij sommige mensen genetisch aanwezig. Ik heb de afgelopen tijd een prachtig product mogen testen wat onder andere dit kwaaltje moet tegen gaan: het Kiehl's Powerful-Strengt Line-Reducing & Dark Cicle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. Een hele mond vol!

Zoals jullie inmiddels weten ben ik gek op de mooie producten van Kiehl's. Ik gebruik tegenwoordig hun toner op dagelijkse basis én ben een tijdje heel erg fan geweest van hun dagcrème. Dat ben ik overigens nog steeds hoor, maar mijn potje is inmiddels leeg en heeft daarom plaats gemaakt voor een andere crème die ik nog graag wilde proberen.

Onlangs kreeg ik van Kiehl's echter de kans om hun merk nog verder uit te testen: ik ontving namelijk dit serum. Dit serum schijnt niet alleen goed te zijn voor donkere kringen, maar is zo geformuleerd dat deze ook geschikt is voor het delicate gebied rond de ogen. Zo schijnt hij te helpen met het verminderen van fijne lijntjes en kraaienpootjes.

Kortom: dit product is bedoeld om de huid rondom de ogen weer even een flinke boost te geven. Dit product is geformuleerd met 10% pure vitamine C, tri peptide en hyalonzuur. Extra fijn om te weten is dat dit product ook geschikt is voor mensen die gebruik maken van contactlenzen. Handig om te weten, niet waar?

Voordat ik wat dieper in ga op de werking van het product maak ik een vlugge stop bij het kopje 'vormgeving'. Dit flesje is vormgegeven met een typische Kiehl's uitstraling. Hij is klein, eenvoudig en heeft tegelijkertijd toch iets verfijnds. Als de merknaam er niet op zou staan zou ik nog steeds weten van welk merk dit product is!
Tijd voor het testen, want daar was ik zelf het meest benieuwd naar. Ik heb gelukkig nog geen last van kraaienpootjes en fijne lijntjes -afkloppen ;)- maar wel van donkere kringen. Die donkere kringen zijn er bij mij namelijk vrijwel altijd. Dit komt niet zozeer door vermoeidheid, maar voornamelijk door mijn lichte huidskleur in combinatie met mijn aderen. Mijn aderen zijn namelijk heel blauw, en in de huid boven en onder mijn ogen kun je deze (vooral zonder foundation) erg goed zien.

Bij het aanbrengen van de crème werd ik meteen enthousiast. De structuur doet mij een beetje denken aan de Porefessional primer van Benefit, maar dan net iets vloeibaarder. Het lijkt een beetje alsof je huid hierdoor geblurd wordt: fotoshop in een potje zeg maar.

Mijn donkere kringen verdwijnen niet door dit serum, maar ik kan wel duidelijk merken dat ze minder aanwezig zijn nu ik dit poduct twee weken lang dagelijks heb gebruikt. Wat mij betreft is dit echt een aanrader als je ook graag wat mindere zichtbare 'wallen' wilt hebben!

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum. - €43.00 (15ML).
'' Heb jij favoriete producten van Kiehl's?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Klinkt als een heel heerlijk serum! Ik vind de producten van Kiehls altijd erg fijn. Ik heb de afgelopen tijd steeds vaker wallen gehad dus deze ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne, uitgebreide review! Dit product klinkt super fijn ik ben heel erg benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed! Ik ben deze nu ook aan het testen.

    BeantwoordenVerwijderen