Molton Brown Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher

De Molton Brown gekte is nog niet voorbij op mijn blog: ik heb namelijk nóg een fantastisch product van dit merk mogen ontvangen. Dit keer geen body oil of een parfum, maar de Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher. Ik heb voor jullie getest of dit product net zo veelbelovend werkt als dat het klinkt en deel mijn ervaringen vandaag!

Zoals altijd begin ik natuurlijk met de vormgeving van dit product. Normaal gesproken is de vormgeving van de producten van Molton Brown echt fantastisch en helemaal in mijn straatje, maar over deze knalgroene pot kan ik dat helaas niet zeggen. Neongroen is nu eenmaal niet mijn kleur en staat niet helemaal zo mooi in mijn badkamer als ik graag zou willen; het oog wil ten slotte ook wat.

Wat betreft kwaliteit is het wel echt een hele mooie pot; als hij een ander kleurtje had gehad had ik hem zeker een prominent plekje vooraan in mijn stash gegeven. Maar hé, het gaat uiteindelijk om het product zelf!

De kleur van de verpakking is gelukkig ook het enige wat ik te zeuren heb over dit product -;)- want verder kan ik alvast verklappen dat ik weer heel erg blij ben geworden van dit mooie product van Molton Brown.

Allereerst is de geur van dit product heerlijk en is deze perfect geschikt voor de zomer. Hij is fris door de eucalyptus en watermunt en tegelijkertijd geeft hij een beetje warmte door het cederhout wat er in is verwerkt. Een hele aangename combinatie!

De structuur van de Body Polisher vond ik een beetje spannend om in eerste instantie te gebruiken doordat hij vrij grof is. Echter bleek al snel dat mijn gevoelige huid hier niet heftig op reageerde: ondanks de grove korrels voelt de scrub namelijk totaal niet ruw aan op de huid.

Deze scrub zorgt er niet alleen voor dat mijn huid weer heerlijk zacht aanvoelt: mijn huid heeft opeens ook een flinke glow gekregen. Na het scrubben blijft er namelijk een dun, olieachtig laagje achter die ervoor zorgt dat je eigenlijk niet eens meer een body lotion hoeft te gebruiken. Ik masseer hem na het douchen even in op mijn benen en begin daarna pas met afdrogen: wat mij betreft geeft dat bij dit product het beste resultaat!

Ik kan er niet meer om heen denk ik: ik ben stiekem een beetje fan geworden van Molton Brown. Wat een heerlijk merk is dit! De producten zijn allemaal net wat prijziger, maar zo af en toe moet het gewoon kunnen om jezelf een beetje te verwennen.

Molton Brown Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher - €40.95
'' Heb jij al eens iets van Molton Brown geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Ik ben zo benieuwd geworden naar dit merk! Het klinkt echt fantastisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw klinkt wel enorm goed en het product ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt heel erg fijn! Heb er zelf nog niet van gehoord maar ben wel super benieuwd naar de ingrediënten van dit product want het klinkt heerlijk♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een heerlijk product. Ik begrijp wat je bedoelt wat betreft de verpakking, ik snap het ook van Molton Brown dat ze voor groen kiezen vanwege de eucalyptus en munt (gok ik), ziet er toch minder luxe uit. Gelukkig is de inhoud niet minder luxe ;-) Je hebt me benieuwd gemaakt naar dit merk, heb er zelf nog geen ervaring mee.

  BeantwoordenVerwijderen