OPI Infinite Shine - 3 Nieuwe kleurtjes


Het is alweer even geleden toen ik voor het eerst kennis maakte met de OPI Infinite Shine manicure. Dit is een speciale manicure van OPI die er voor zorgt dat je nagellak extra goed blijft zitten. Het is een beetje te vergelijken met gel, maar dan zonder dat je er voor onder de lamp moet. Tevens zijn deze lakjes gewoon eenvoudig te verwijderen met een nagellak remover en kost het simpelweg veel minder gedoe dan een gellakje. Ik kreeg onlangs weer drie nieuwe kleurtjes toegestuurd en deel deze vandaag met jullie!

Ik koos drie kleurtjes die wat mij betreft perfect geschikt zijn voor het komende seizoen, of eigenlijk de komende seizoenen. Het zijn hele vrolijke kleurtjes, maar tegelijkertijd zijn deze wel subtiel en niet al te opvallend. Dat vind ik namelijk het fijnste om te dragen: zo weet je zeker dat je nagellak kleur bij elke outfit past.


Half Past Nude: het eerste kleurtje is gelijk mijn favoriet: Half Past Nude. As we speak heb ik deze kleur op mijn nagels en ik kan niet stoppen om er naar te kijken.

Zoals jullie wel van mij weten heb ik vrijwel geen pigment en ben ik daardoor heel erg wit. Ik heb het dan niet alleen over mijn gezicht, maar ook over mijn armen en benen. Mijn handen zijn daar ook onderdeel van, en met deze kleur zie ik er spontaan een stuk bruiner uit.

Dit is echt een heerlijk, zomers kleurtje waar ik verliefd op ben geworden. Het doet mij een beetje denken aan een perzik smoothie. Klinkt goed, toch? Dit kleurtje dekt perfect in twee laagjes.

Made Your Look: dit tweede kleurtje waar ik voor koos is in het echt iets donkerder dan hoe hij op de foto over kwam, maar desondanks is het nog steeds een heel mooi kleurtje. Niet zo zomers als ik had gedacht, maar zo heb ik alvast een kleurtje gereed staan voor de herfst en winter!

Deze lichtgrijze kleur dekt ook in twee laagjes en geeft een hele chique vibe aan je nagels. Ik draag zelf vaak roze en lichtblauwe kleding, waar dit kleurtje ook perfect bij matcht!


A Hush Of Blush: last but not least koos ik een kleurtje uit de OPI x Hello Kitty kerstcollectie van afgelopen jaar. Van deze collectie had ik al de kleur Lets be friends in mijn bezit, en dit kleurtje stond nog op mijn wishlist!

Helaas kreeg ik deze nagellak wel binnen zonder het Hello Kitty hoesje, wat de vormgeving van het lakje toch minder speciaal maakt. Jammer, vooral omdat je daar toch specifiek voor besteld. Gelukkig is het kleurtje wel prachtig en maakt dat nog een heleboel goed. Deze ga ik tijdens mijn volgende manicure aanbrengen! Ook deze dekt in twee laagjes.

En dat waren ze weer: drie nieuwe OPI Infinite Shine lakjes. Mijn favoriet is Half Past Nude, maar ik ben vooral erg nieuwsgierig welk lakje jullie favoriet is!

OPI Infinite Shine Nagellak - €19.95 per stuk.
'' Welk van deze lakjes is jullie favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's en kleuren zeg! Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw zulke mooie foto’s! Ik wil deze lakjes graag proberen. Het klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, ik houd er wel van als het zo subtiel is! Past inderdaad bij vrijwel alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige neutrale kleurtjes. Kunnen altijd en overal. Ps. prachtige foto's heb je weer genomen.

  BeantwoordenVerwijderen