& Other Stories Perle de Coco


Ongeveer een maandje geleden reviewde ik voor het eerst een aantal verzorgingsproducten van & Other Stories. Deze producten kwamen uit de Riviera Postcard collectie en daar was ik eigenlijk verrassend enthousiast over. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: vandaag heb ik een lijn van dit merk waar ik nóg enthousiaster over ben. Ik heb het over de Perle de Coco collectie en deze deel ik héél graag met jullie.


Bij het lezen van de naam 'Perle de Coco' maakt mijn hart al een voorzichtig sprongetje. Ik ben dol op alles wat met kokos te maken heeft: de smaak, de textuur én natuurlijk de geur. Deze lijn van & Other Stories borduurt daar mooi op verder door de geur van kokos in deze lijn te verwerken.

Deze kokos geur is niet de standaard 'kokos' geur die je misschien gewend bent. Ja, hij ruikt duidelijk naar kokos. Nee, hij is zeker niet standaard of saai. De kokos is heel zoet en tegelijkertijd heel warm: in dit product zit namelijk ook de geur van karamel. Beeld je dat maar even in: kokos, overgoten met karamel en besprenkeld met vanille. Ja, dat is precies hoe je je voelt nadat je deze producten hebt gebruikt!


Goed, tijd voor de producten! Net als de vorige keer zijn de producten heel eenvoudig vormgegeven, maar daar houd ik persoonlijk wel van. Ik moet zeggen dat ik deze keer de vormgeving wel net iets mooier vind dan bij de vorige collectie. Dit keer is er namelijk gebruik gemaakt voor doorzichtige flesjes, waardoor je de kleur van de producten goed kunt zien. Dit geeft net wat meer definitie aan de producten en maakt ze nét even iets aantrekkelijker.

Als eerst product kreeg ik de Glow Body Lotion toegestuurd. Een flinke fles waar je zeker een paar maand mee vooruit kan. Voor mijn benen helaas niet geschikt, maar wél voor mijn armen. Dat is dan ook precies waar ik deze body lotion graag voor gebruik. Naast dat mijn armen lekker gevoed worden laat hij namelijk een prachtige shimmer achter op de huid met hele miniscule glittertjes. Die glittertjes zien er in de volle zon heel mooi uit!

& Other Stories Perle de Coco Glow Body Lotion - €12.00


Het tweede product dat ik mocht ontvangen is de Glow Body Scrub. Wederom een flinke pot waar je echt even vooruit mee kunt, en dat vind ik zelf altijd wel zo prettig. Zo hoef je niet om de haverklap te wisselen van producten, maar het is ook weer niet zo dat je pot pas na een half jaar leeg is. Wat mij betreft is het een perfecte maat om weer op tijd te kunnen switchen naar een ander product, maar tegelijkertijd niet té vroeg.


Deze scrub is allereerst práchtig. Ik had hem al wat aandacht gegeven op mijn Instagram Stories omdat ik er zó enthousiast over was, maar mocht je dat gemist hebben herhaal ik het vandaag gewoon even voor je. Deze scrub bevat tientallen miniscule glittertjes: precies zoals bij de body lotion. Ik was heel erg nieuwsgierig of die glittertjes na het scrubben nog steeds op mijn huid zouden zitten, en dat heb ik natuurlijk voor jullie getest.

Wat mij allereerst opviel is dat de structuur van deze scrub héél grof is. Dat is wel even een dingetje waar je van moet houden. Van mij had die structuur net even iets milder gemogen, maar tegelijkertijd hoor je mij ook niet klagen. Zó erg is het namelijk ook weer niet. De scrub korreltjes worden onder het water gelukkig zacht genoeg om mijn huid geen pijn te doen.

Nadat ik uit de douche ben gestapt en mij goed heb gescrubd was ik erg nieuwsgierig naar het resultaat. Mijn huid voelt relatief zacht, al mis ik net even dat voedende laagje wat ik bijvoorbeeld wél krijg van mijn favoriete Lush scrub. Van de glittertjes is helaas ook niets overgebleven, maar die geur! Ik heb volgens mij nog nooit een scrub gehad waarvan de geur na het douchen achter is gebleven, maar deze knapperd flikt dat toch even!

& Other Stories Perle de Coco Glow Body Scrub - €15.00


Ik heb dit keer mijn favoriet tot het laatst bewaard, en dat is de Perle de Coco Hair Fragrance. Oh jongens, wat ben ik hier enthousiast over!

Ik gebruik sinds een tijdje op dagelijkse basis hair mists, omdat ik merk dat geurtjes bij mij langer in mijn haar blijven zitten dan op mijn huid. Parfums vervagen bij mij soms namelijk best snel en van een hair mist ruik je de hele dag af en toe een vleugje.

Wat betreft die Hair Mists ben ik heel erg fan van Jo Malone, al betaal je dan al gauw €40 tot €50 voor een flesje. Niet erg voor een keertje, maar als je het spul op dagelijkse basis gebruikt wordt het toch al gauw een duur grapje. Ik was daarom des te enthousiaster toen ik merkte dat deze hair mist van & Other Stories zo goed werkt!

Allereerst moet ik die geur gewoon nog één keer benoemen, want wat is hij lekker. Door de combinatie van warm (karamel) en zoet (kokos) geeft hij echt een hele zomerse vibe waar ik heel gelukkig van word. Ik spray hem 'S ochtends op voordat ik na mijn werk ga (vier à vijf spraytjes door mijn hele haar) en blijf hem gedurende de dag ruiken. Zo tegen de avond is de geur vervlogen, maar mocht je dan nog ergens heen gaan kun je hem natuurlijk weer even een touch up geven.

Ik ben zó enthousiast over dit product en kan er eigenlijk niets anders dan lovends over zeggen. Ik begin langzaam aan een beetje fan te worden van deze huidverzorgingsproducten van & Other Stories!

& Other Stories Perle de Coco Hair Fragrance - €7.00
'' Heb jij al eens iets van & Other Stories geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Dit klinkt inderdaad heerlijk! Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten he en die geur is echt heerlijk. Toevallig heb ik er vandaag ook een artikel over geplaatst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de producten prachtig! Onlangs heb ik dit merk ontdekt, vind dat ze hele mooie producten hebben! 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke producten. Ik hou ook erg van kokos.

  BeantwoordenVerwijderen