SHOPLOG | Femme Luxe Finery


Toen ik onlangs een mailtje van FemmeLuxeFinery in mijn mailbox kreeg met de vraag of ik wat items wilde uitkiezen werd ik erg nieuwsgierig. Ik had nog niet eerder bij deze website geshopt, maar had er in het verleden wel eens iets over voorbij zien komen op Instagram. Mijn nieuwsgierigheid won het en als resultaat struinde ik een tijdje over de website om een aantal toffe items uit te kiezen. Nieuwsgierig wat ik heb uitgekozen? Lees dan snel verder.

Black Cut Out Shoulder Pads Bodycon Mini Dress - Colette - €19.02
Het eerste item waar ik voor koos is er gelijk eentje die totaal niet past binnen het plaatje van wat ik normaal draag. Juist daarom leek het mij leuk om hem mee te bestellen: een shoplog met alleen maar t-shirtjes is ten slotte ook saai.

Deze jurk is helemaal uit mijn comfort zone en leek mij daarom extra leuk om te passen. Bij binnenkomst verbaasde ik mij er over hoe goed deze op de foto lijkt én hoe goed hij ook past. Ik bestelde hem gewoon in een maatje S (6) en deze past mij perfect!

Wat betreft de kwaliteit van het jurkje ben ik eigenlijk blij verrast. De stof is wat aan de goedkope kant, al zie je dat van een afstandje nauwelijks. Het is vooral te voelen doordat hij wat ruwer zit, maar slecht is hij voor de prijs zeker niet! De mouwtjes zitten ook beter vast dan ik had verwacht en deze sluiten mooi aan zodat ze niet elk moment af zakken.


White 'Ooh La La' Oversized T-Shirt - Addison - €10.95
Het tweede item is een stukje eenvoudiger: dit leuke t-shirtje kon ik namelijk niet lagen liggen. Deze is heel eenvoudig door de witte kleur, maar er staat wel een tekst op om het shirtje net wat minder simpel te maken. Dit soort t-shirts vind ik altijd heerlijk voor op een saaie zondag thuis: zo kun je even gauw wat aantrekken zonder er bij na te hoeven denken. Tegelijkertijd ziet het er dan goed uit!

De kwaliteit van de t-shirts is helemaal prima en hier kan ik weinig negatiefs over zeggen. Hij wordt wel geadverteerd als oversized en dat is hij wat mij betreft absoluut niet. Ik draag een XS-S van shirtjes en heb dit shirtje op de foto in maat S aan. Hij past goed, maar oversized is hij absoluut niet. Zeker het gedeelte wat over je broekboord zit is juist eerder heel strak dan oversized. Mocht je hem oversized willen, bestel hem dan een maatje groter. Voor mij zit het daar in tegen prima zo!


Grey V-Neck Boxy Loungewear Set - Estelle - €20.14
In mijn kledingkast zul je geen enkel paar joggers of een volledig joggingpak vinden. Ik ben er simpelweg geen fan van om dit te dragen (doe mij maar gewoon een jeans op een luie zondag) en heb die behoefte ook eigenlijk nooit gehad. Juist daarom besloot ik om wederom uit mijn comfort zone te stappen door het Grey V-Neck Boxy Loungewear setje te bestellen.

Deze set bestaat uit een broek én top en dienen als een huispak/pyjama. Ik bestelde deze in een maatje M en als ik begin met de broek ben ik niet ontevreden. Ondanks dat hij bij mijn rug wat openstaat (dat heb je nu eenmaal snel met een holle rug) zit hij verder erg goed. De stof is lekker zacht en verrassend goed afgewerkt voor de prijs die je er voor betaald.

Over de top ben ik alleen iets minder enthousiast. Hij is een stuk korter dan bij het model (en dat terwijl ik een kort bovenlijf heb) en hij is écht heel breed. Ik had deze echt makkelijk in maat XXS kunnen hebben. Helaas is dat bij de loungewear set niet mogelijk: de maat van de broek en top zijn hierbij gelijk. Het was wat mij betreft handiger om de top en broek los in maat aan te bieden.

Het topje is dus niet zo'n succes, maar de broek vind ik toch even een applausje waard. Niet slecht voor die prijs!


Black 'Beverly Hills' Oversized T-Shirt - Aubrey - €10.95
Last but not least koos ik nog voor een tweede, basic t-shirtje. Dit t-shirtje is in tegenstelling tot de vorige zwart en bevat de tekst 'Beverly Hills', maar verder is hij qua materiaal en pasvorm hetzelfde.

Dit shirt is wederom zo'n shirtje die je eenvoudig en snel kunt aanschieten zonder daar al te veel bij na te hoeven denken. Een prima basic die ook nog eens ongelofelijk laag is geprijsd.

En dat waren de items die ik heb gekozen: vier totaal verschillende items met elk een ander 'oordeel'. Als ik de site Femme Luxe Finery moet beoordelen merk ik dat de kwaliteit beter is dan ik verwacht had. De kwaliteit is wat mij betreft net even een stukje hoger dan Primark, en dat is ook precies waar de prijs zich bevind. De items zijn allemaal heel betaalbaar. 

'' Heb jij wel eens bij deze website geshopt?
 Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wat een leuke items! Die jurk en de t-shirts vind ik heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje is echt geweldig!! Staat je heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jurkje staat je echt top! Ik kende de webshop niet, maar ziet er leuk uit :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke items, dat jurkje vind ik erg leuk :) veel plezier ermee en nog een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen