Swarovski Lifelong Bow Oorbellen

Dat ik fan ben van luxueuze sieraden hoef ik jullie inmiddels niet meer te vertellen. Ik kan intens genieten van het aanschaffen van nieuwe sieraden en natuurlijk het daarbij behorende dragen van deze juweeltjes. Toen ik onlangs een nieuw exemplaar oorbellen mocht uitkiezen maakte mijn hart een klein sprongetje: dit soort pakketjes zijn namelijk altijd wel even extra speciaal om te ontvangen. Simpelweg omdat ik er zó gelukkig van werd. Nieuwsgierig voor welk exemplaar ik heb gekozen? Lees dan snel verder!

Toen ik het kopje 'Swarovski' zag staan werd het mij al gauw duidelijk waar ik heen moest. Swarovski staat bij mij toch wel aardig bovenaan mijn lijstje met favoriete sieraden merken. Zij creëren nu eenmaal prachtige sieraden. Mijn Swarovski collectie is de afgelopen jaren steeds groter geworden en met de toevoeging van deze mooie oorbellen ben ik weer even een tijdje zoet.


De oorbellen die ik heb uitgekozen zijn de 'Swarovski Lifelong Bow Pierced Earrings'. Een bijzondere oorbel dankzij de combinatie van rosé goud en zilver. Een combinatie die wat mij betreft heel goed werkt, want het combineren van goud, zilver en rosé vind ik altijd heel erg goed uitpakken.

Naast die bijzondere kleurencombinatie zijn deze oorbellen geen standaard knopjes die je overal zult tegenkomen. Het zijn ook geen oorbellen die ik op dagelijkse basis draag, maar juist bewaar voor een speciale gelegenheid. Een romantisch etentje bijvoorbeeld, of een speciaal feestje. Met deze oorbellen maak je elke look namelijk helemaal af.

Ondanks dat ze bijzonder zijn, zijn ze tegelijkertijd ook subtiel en niet te overheersend. Ik heb uit de Lifelong collectie ook al de prachtige Lifelong heart oorbellen (met bijpassende ketting) en dit is daar een beetje de grote versie van. In deze collectie hebben ze overigens ook een bijpassende ketting, ring en armband om je collectie helemaal compleet te maken. Die ring heb ik ook al eens in mijn handen gehad, maar helaas is deze er niet in mijn baby ring maatje.


Niet getreurd over de ring, want met de oorbellen ben ik des te blijer. Als we straks weer naar restaurants en andere gelegenheden heen kunnen weet ik in ieder geval op welke sieraden ik mijn outfit ga af stemmen. Deze oorbellen zijn té mooi om lang in de kast te laten liggen.

Ik combineer deze oorbellen trouwens het liefste met een eenvoudig knopje in mijn tweede gaatje. Deze heb ik bijna altijd in en ook bij deze oorbellen passen ze heel mooi. Het knopje past weer heel goed bij de steentjes in de Swarovski oorbellen en zorgt ervoor dat het geheel niet too much wordt.

Swarovski Lifelong Bow Oorbellen - €99.00
'' Heb jij Swarovski oorbellen in jouw collectie?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige oorbellen! Super chique. Ik ben ook gek op de sieraden van Swarovski.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze prachtig wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat een prachtige oorbellen! Ik houd hier ook heel erg van. Sowieso van strikjes maar ook van luxe sieraden. Mooie keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze prachtig en heel fijntjes. Zouden zeker ook iets voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat zijn ze super prachtig. Vooral omdat het strikjes zijn en daar hou ik juist van. Veel geniet met het dragen op feestjes of andere momenten 😉

  BeantwoordenVerwijderen