Tiffany & Co. Return to Tiffany Mini Heart Bead Bracelet


Mijn favoriete merk als het gaat om sieraden is toch echt wel Tiffany & Co. Hoe kan het ook anders, want dit merk heeft prachtige sieraden die helemaal binnen mijn straatje vallen. Het enige nadeel is dat deze sieraden flink aan de prijs zijn. Leuk om jezelf zo af en toe mee te verwennen, maar niet iets wat ik zelf wekelijks aanschaf. Ik was daarom ook extra verrast toen mijn moeder met een prachtig, groen doosje aan kwam zetten. Dat kan maar één ding betekenen!

In dat groene doosje zat de prachtige Mini Heart Bead Bracelet van de Return to Tiffany serie. Dit is absoluut mijn favoriete serie van het merk, simpelweg omdat de sieraden heel subtiel zijn en bij vrijwel elk van mijn outfits passen.

Van die Return To Tiffany's collectie heb ik ook al een ander armbandje en twee kettingen, maar dit armbandje stond nog hoog bovenaan mijn wishlist. Het is een heel simpel armbandje met zilverkleurige 'beads' en daaraan het welbekende 'Return to Tiffany' hartje waar ik zo gek op ben.

Dit armbandje is er in totaal in vier maten en daar heb ik zelf de kleinste van. Die kleinste maat is voor mijn polsjes heel erg goed, al zou ik er eventueel nog een paar beads uit kunnen laten halen indien ik dat zou willen. Voor nu laat ik hem in ieder geval eventjes zo, want wat mij betreft is het niet storend als hij niet helemaal strak om de pols zit.


Dit armbandje past perfect bij de rest van mijn sieradencollectie en dat vind ik ook het fijne aan deze 'Return to Tiffany' lijn. Ze hebben van ditzelfde hartje namelijk écht alle sieraden die je tegelijk zou kunnen dragen: kettingen, oorbellen, armbandjes, ringen en noem het maar op. Ik vind het zelf altijd het mooiste om sieraden uit een zelfde lijn te combineren en zo een mooi geheel te krijgen.

Met dit armbandje ben ik dan ook ontzettend blij: hij vult mijn collectie perfect aan. Mam en ik hebben nog een tripje naar Amsterdam op onze planning staan zodra het allemaal weer kan, en dan heb ik nog de Return to Tiffany ring én oorbellen op mijn wishlist staan. Ik weet nog niet welke ik als eerste wil aanschaffen, maar ik kan nu al niet wachten om weer een prachtig item uit te zoeken! De sieraden van Tiffany & Co. zijn wat mij betreft echt de moeite waard om jezelf zo af en toe eens extra mee te verwennen. (Of iemand anders natuurlijk!).

'' Heb jij sieraden van Tiffany & Co. in je collectie?

7 opmerkingen