Last minute vaderdag cadeautips


Een cadeautje vinden voor vaderdag vind ik ieder jaar toch weer lastig, en volgens mij ben ik wat dat betreft niet de enige! Zelf ben ik altijd ruim op tijd om toch nog een leuk cadeautje uit te zoeken, maar ik merk voornamelijk door mijn werk dat het grootste gedeelte van de vaderdag cadeautjes op het laatste moment wordt besteld. Ik deel daarom vandaag twee hele leuke vaderdag cadeautips voor als je dat perfecte cadeau nog niet hebt gevonden!

Heren cadeaubox: Calvin Klein boxershort + 2-pack Calvin Klein sokken - €29.95
De eerste tip die ik voor je heb is ondergoed. Onder het kopje ondergoed plaats ik ook sokken, want die horen daar in principe een beetje bij. Omdat je iedere dag draagt slijt je door de jaren heen heel wat exemplaren weg. Een nieuwe set komt daarom gegarandeerd goed van pas!
Deze set bestaat niet alleen uit een mooie boxershort van Calvin Klein: er zit ook een 2-pack met Calvin Klein sokken in. Ik heb deze gift set niet aan mijn vader maar aan mijn vriend gegeven, en hij is heel enthousiast over de sokken van Calvin Klein! De boxers kende en droeg hij al, dus die komt ook goed van pas, maar de sokken zijn ook een favorietje geworden!

Het handige aan deze set van sokken + boxershort is dat hij gelijk in een chique doos geleverd wordt. In principe kan je hem zo al cadeau geven, maar met een leuk inpakpapiertje eromheen is het nog net even wat specialer. Wrapping is part of the present zeg ik altijd! 

Windmillkey Puur bruin - €29.95
Het tweede item wat ik met jullie wil delen is er eentje waar ik zelf al bekend mee was, alleen heb ik deze zelf van een ander merk in mijn bezit. Deze variant is echter uitermate geschikt voor mannen door het stoere en tegelijkertijd klassieke design.

Ik hoor het je denken: wat is het nu precies? De Windmillkey is eigenlijk een soort sleutelhanger/sleuteltasje in een: een sleutelorganizer dus. Tussen deze leren stukjes kun je al je sleutels eenvoudig op bergen. Zo is het een stuk compacter om je sleutelbos mee te nemen en neemt die bos een stuk minder ruimte in in bijvoorbeeld je broekzak. Handig voor elke man als je het mij vraagt!

Ik ben heel erg benieuwd of jullie je vaderdag cadeautjes al in huis hebben, en zo ja: wat geven jullie dit jaar met vaderdag cadeau?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Wat mooie geschenkjes zijn het.
    Vooral boxershort van Calvin Klein en de sokken zie ik mijn man ook nog dragen. En ik moet zeggen dat ik ca─║vin klein een super goed merk vind..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tip die key ring holder!

    BeantwoordenVerwijderen