Nieuwe Swarovski oorbellen van Brandfield


Nog niet zo gek lang geleden deelde ik mijn artikel over mijn nieuwe Swarovski Lifelong bow oorbellen al met jullie. Ik heb mijn collectie in de tussentijd al weer verder uitgebreid; ja echt, alweer! Dit keer niet met één, maar met twee paar oorbellen. Beide van Swarovski, hoe kan het inmiddels ook anders! Nieuwsgierig voor welke exemplaren ik dit keer gezwicht ben? Lees dan snel verder!

Ik ontving deze mooie oorbelletjes van Brandfield, dus mocht je ook op zoek zijn naar nieuwe dames sieraden; check hun fantastische website! Goed, door naar de door mij gekozen sieraden!


Swarovski Bella Pierced Mini Oorbellen - €59.00
Hoewel ik normaal heel erg van gouden oorbellen, gouden kettinkjes of een mooie gouden ring ben koos ik dit maal voor twee paar zilveren oorbellen. Zilver draag ik namelijk ook heel erg graag en ik merk dat ik inmiddels wel ongeveer genoeg goud in mijn collectie heb. Wat betreft zilver kon ik nog best een paar mooie, subtiele oorbelletjes gebruiken.

De Bella Pierced Mini oorbellen voldoen dan ook zeker aan die voorwaarde. Ik heb al vergelijkbare oorbellen van Swarovski in rosé goud (maar dan nog met extra steentjes) en ik merkte dat ik die onwijs vaak droeg. Deze variant is nog net iets eenvoudiger en passen daardoor perfect bij welke outfit dan ook. Ik heb ze afgelopen week al drie keer gedragen, en gezien de hoeveelheid oorbellen die ik heb om uit te kiezen is dat een heel goed teken!


Ik ben niet zo van de spannende ear party's, maar combineer daar in tegen met een heel subtiel knopje. Dit knopje heb ik eigenlijk altijd in mijn tweede gaatje in. Heel subtiel en vrij onopvallend, maar tegelijkertijd maakt hij mijn oren toch net even iets specialer. Dat was voor mij destijds ook de bedoeling van mijn tweede gaatje!

Swarovski Stone Oorstekers - €59.00
Het tweede paar oorbellen waar ik voor koos is een paar die eigenlijk heel erg buiten mijn comfort zone valt. Grappig, want qua sieraden is mijn smaak toch vrij divers! Dit is een klein paar met ringetjes en dat is ook precies waarom hij buiten mijn comfort zone valt; ik draag nooit van dit soort kleine ringetjes.

Dit prachtige paar met steentjes zorgde ervoor dat ik daar graag verandering in wilde brengen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er bij mijzelf nog eventjes aan moet wennen. Het is echt een prachtig paar oorbelletjes en ze staan echt heel leuk, maar het is simpelweg anders dan ik gewend ben!

Ik heb ze deze week al een keertje gedragen en heb ze toen gecombineerd zoals op bovenstaande foto. Wederom in mijn eerste gaatje en dan met het zilveren knopje in mijn tweede gaatje. Niet gek, maar later bedacht ik mij dat deze wellicht ook heel leuk zouden zijn om in mijn tweede gaatje te dragen. Wat ik daarbij in mijn eerste gaatje wil dragen moet ik nog even bedenken, maar jullie zullen het ongetwijfeld snel voorbij zien komen op mijn Instagram Stories!

Wat een pareltjes hé? Ik ben heel erg blij met deze nieuwe sieraden en kan niet wachten om er nog veel meer van te gaan genieten en om andere combinaties te gaan maken!

'' Welke van deze twee setjes oorbellen spreekt jou het meeste aan?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Wat een prachtige oorbellen inderdaad mijn favoriet zijn toch wel de ringetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ze zijn beide prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi en subtiel. Ook helemaal mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een prachtige oorbellen ze zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen