Pepe Jeans | Celebrate For Him & Her


Bijna een jaar geleden bracht Pepe Jeans het parfum 'Life is now' uit. Een heerlijke geur in een prachtige flacon in de geur van een glas. Over dit parfum was ik erg te spreken en daardoor werd ik des te nieuwsgieriger bij het ontvangen van dit prachtige pakketje. In diezelfde vormgeving gaf Pepe Jeans onlangs een nieuwe geur uit: Celebrate. Deze geur deel ik vandaag met jullie!

Wat betreft flacon zijn de Life is Now en Celebrate geuren vrijwel identiek. Het enige verschil is de combinatie van kleuren: Life is Now had een rood glas met een rosé gouden pootje. Celebrate heeft een donkergroen glas met een goudkleurig pootje. Beide prachtig, maar als ik moet kiezen gaat mijn voorkeur toch naar deze nieuwe variant!
Naast de dames geur ontving ik dit keer ook de Celebrate geur voor heren: qua vormgeving helemaal matchend bij de dames geur. Dit is namelijk geen cocktail glas, maar een cocktail shaker. Een flinke, robuuste fles die heel stoer oogt. Zeker als je deze twee geuren naast elkaar neerzet vallen ze heel goed op in je collectie en zijn het echte eye catchers!

Genoeg over de verpakking, tijd voor de geuren! Mijn 'Life is now' parfum is inmiddels bijna leeg, maar er zit nog genoeg in om de twee geuren met elkaar te vergelijken. Dat was namelijk mijn eerste vraag; zou deze geur veel anders ruiken dan de vorige? Bij geuren in dezelfde flacon is dat namelijk vaak wel het geval. Het zijn vaak de originele geurnoten met een nét even andere twist.

Bij Celebrate merk ik gelijk dat het een op zichzelf staande geur is. Het is een combinatie van zoete en kruidige tonen die ik erg aantrekkelijk vind. Niet echt een geur voor de lente of zomer als je het mij vraagt, maar des te lekkerder voor de aankomende herfst en winter.

Pepe Jeans omschrijft deze geur zelf als volgt: een originele cocktail van zoete en kruidige tonen om de zintuigen op ieder moment scherp te houden. De geur begint met een vrolijke mix van popcorn, witte peper en bergamot en leidt ons uiteindelijk naar een verslavend bloemig boeket. Dit in combinatie met verfijnde tonen van blank hout en onderliggende tonen van romig vanille, geeft dit parfum een elegante en verleidelijke geur.

In deze omschrijving kan ik mij helemaal vinden. Het is een hele fijne, warme en winterse geur. Ik kan van dit soort geurtjes ontzettend genieten! Bij de vorige (Life is now) geur merkte ik dat het parfum snel vervloog, maar deze geur blijft bij mij een stuk langer hangen. Dat komt waarschijnlijk doordat de geur überhaupt een stukje sterker is!

Naast de damesgeur brengt Pepe Jeans ook deze keer weer een mannengeur uit, passend bij de vrouwengeur. Omdat ik hier de vorige variant niet van heb kan ik hem niet vergelijken met de vorige variant, maar ik kan hem wel omschrijven als een op zichzelf staande geur.

Deze mannengeur is er niet eentje die ik in de winkel voor mijn vriend zou uitkiezen, al is het wel een ontzettend lekkere geur. Het is er simpelweg eentje die niet gelijk bij hem past, maar voor een casual dagje heeft mijn vriend hem er inmiddels toch al een paar keer bij gepakt. Dat is toch extra leuk: zo ontdek je toch een geur die je normaal gesproken niet snel zelf zou uitzoeken.

Celebrate voor hem wordt door Pepe Jeans omschreven als een sensueel frisse geur, waarbij krachtige, kruidge tonen van zwarte bes en kardemom worden gecombineerd met subtiele gin-tonen. Hieraan is een verrassend en verleidelijk extract van cacao toegevoegd. Een vleugje muskaatolie en amber geven het parfum elegantie en zorgen voor een krachtige, intense geur voor de meest verleidelijke momenten in je leven. 

Het is een lekker geurtje, dat zeker, maar verleidelijk (zoals hij wordt omschreven) vonden wij hem allebei niet. Dit komt doordat er vrij veel zoete en frisse geurnoten in zitten. Het is wel echt een lekker geurtje, dat absoluut. Prima voor een warme zomerdag of een casual sunday.

De mannengeur blijft bij mijn vriend wel ontzettend lang goed ruiken, al heeft hij sowieso het geluk dat je een parfum twee dagen later nog bij hem ruikt (zijn we jaloers op!). Ik ben heel erg te spreken over beide geurtjes, zowel wat betreft vormgeving als geur. Daarnaast zijn de geurtjes ook nog eens ontzettend betaalbaar: ook fijn meegenomen!

Pepe Jeans Celebrate For Her 50 ML - €34.95 | 80 ML - €44.95
Pepe Jeans Celebrate For Him 50 ML - €35.95 | 100 ML - €44.95

'' Heb jij geurtjes van Pepe Jeans in je collectie?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. De geurtjes klinken beide erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de flacons heel mooi en de geuren klinken ook heel erg fijn.

  Liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de flacons heel mooi en de geuren klinken ook heel erg fijn.

  Liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig setje is het, deze twee flacons. Vind ze heel chique. Zoals je weet staan ze hier ook en vooral mijn man gebruikt zijn geur elke dag. Ik gebruik die van mij de laatste tijd vooral voor speciale gelegenheden, zoals een avondje weg.. gelukkig kan dat weer .. op 1.5 meter afstand ;-)

  BeantwoordenVerwijderen