Pink Gellac - Ultra Matte, Prep Booster & Peel Base

Het leuke aan bloggen is het testen van nieuwe producten, maar een nadeel hiervan is dat je soms lang moet wachten voordat je je ervaringen met anderen mag delen. Soms ben ik namelijk zó enthousiast over een product dat ik het artikel het liefste diezelfde dag nog publiceer. Meestal is dat ook het geval bij de producten van Pink Gellac; ik ben namelijk groot fan van dit merk! Ik was dan ook mega nieuwsgierig toen er een pakketje met drie nieuwe producten binnen kwam. Deze drie producten heb ik inmiddels grondig getest, en vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie!

In totaal bracht Pink Gellac onlangs drie nieuwe producten uit: de Ultra Matte, de Prep Booster én de Peel Base. Met name naar die Peel Base werd ik natuurlijk mega nieuwsgierig. Toen ik nog een grote nagellakfan was en mijn nagels het liefst iedere dag van een nieuw kleurtje voorzag waren dit soort peel bases ook heel populair. Destijds was dat echter in de vorm van reguliere lak, maar die lakjes waren meestal een grote flop.

Juist omdat die lakjes niet zo'n succes waren maakte deze variant van Pink Gellac mij des te nieuwsgieriger. Pink Gellac had mij namelijk nog nooit teleurgesteld, dus waarom nu wel?

Tijd om hem uit te testen! Wat betreft het aanbrengen heb ik niets te klagen over dit product. Hij is iets dikker en net wat meer rubberachtig dan de reguliere base coat, maar verder merk je weinig verschil. Nadat je nagels helemaal klaar zijn zie je er niets van terug dat je een andere base coat hebt gebruikt, en dat moet natuurlijk ook!

Maar dan, het draagproces! Helaas werd ik hier iets minder enthousiast over de Peel Base, want helaas hield deze het bij mij niet lang uit. Hoe ik meestal ongeveer een week lang plezier heb van mijn gelnagels met Pink Gellac begonnen mijn nagels nu al na één dag te chippen.

Omdat ik het product niet gelijk wilde afschrijven besloot ik om de Peel Base toch nog een tweede kans te geven. Wellicht had ik het toch niet helemaal goed aangebracht of was ik wat slordig geweest. Helaas voor mij zorgde de tweede poging voor hetzelfde resultaat en begonnen mijn nagels wederom al de volgende dag te chippen. Ik denk dat de Peel Base wellicht een stukje meer geschikt is voor de tenen, omdat je die niet zoveel gebruikt. Op de tenen vind ik het namelijk altijd lastig om gellak te verwijderen, en de peel base werkt verder echt fantastisch. Als je eenmaal een beginnetje hebt haal je de lak er eenvoudig in één of twee stukken vanaf zonder daarmee je eigen nagels te beschadigen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Mijn derde manicure met Pink Gellac werd er eentje waar ik de overige twee nieuwe producten gebruikte: de Prep Booster én de Ultra Matte top coat.

Ik begin met die Prep Booster, want wat ben ik daar enthousiast over! Dit product verwijdert overtollig vet en vocht uit je natuurlijke nagels, iets wat ik normaal zelf doe door te vijlen. Dat vijlen is niet zo goed voor je nagels én kost heel veel tijd, dus dit is echt een toppertje. Mijn nagels blijven met dit product als nog ongeveer een weekje mooi én ze zien er na het verwijderen van de gel een stuk gezonder uit.

Als laatste testte ik ook nog de Ultra Matte top coat. Een top coat waarvan de naam het al zegt: hij is matte! Ik moet toegeven dat ik zelf niet gauw voor matte nagels ga omdat ik een glansje net wat mooier vind, maar ik vind het wel ideaal dat deze top coat er nu is bij Pink Gellac! Soms is het namelijk wel heel erg leuk om je accentnagel matte te lakken terwijl je de rest voorziet van een glanzende top coat.

Al met al ben ik héél enthousiast over de Prep Booster en de Ultra Matte top coat. De Peel Base is bij mij helaas een minder groot succes, maar wat mij betreft maken de andere twee producten dat weer helemaal goed!

Pink Gellac Ultra Matte Top Coat, Prep Booster & Peel Base - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur draag jij momenteel op je nagels?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. These sound so good! I absolutely love Pink Gellac and their products they have such sweet nail polish colors.

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de peel base maar de andere twee klinken goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel hé? Vooral de Prep Booster is echt een toppertje!

   Verwijderen
 3. Voor op de tenen vond ik de peel base perfect. Ik heb het overigens in combinatie gebruikt met de prep booster. Weet niet of je dat ook gedaan had, dat kon ik niet helemaal opmaken. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, misschien is dat nog een poging waard. Momenteel draag ik Busling Bazaar van essie op mijn nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, die heb ik gebruikt! Ik ga het komende week op mijn tenen proberen. Hoe vond jij hem op je handen? :)

   Verwijderen