Pink Gellac Uncovered 6 Collectie


Ik hoef niet meer te vertellen dat ik fan ben van Pink Gellac, maar deze collectie slaat toch echt even alles. De Uncovered collecties zijn altijd mijn favoriet, maar de Uncovered 6 collectie is toch wel mijn favoriete Pink Gellac collectie ooit. Gezien dat er best heel veel zijn vind ik dat een groot compliment voor Pink Gellac, want wat hebben ze weer mooie kleurtjes uitgebracht. Nieuwsgierig naar deze vijf nieuwe kleuren? Lees dan snel verder!


De reden waarom de Uncovered collecties altijd mijn favoriet zijn is simpel: ze zijn heel rustig. De Uncovered collecties bevatten subtiele, veelal nude kleurtjes voor op de nagels. Gezien mijn hele kledingkast rustig is en ik zelden een felle kleur draag zijn mijn nagels ook bijna altijd 'incognito'. Je snapt dan ongetwijfeld waarom ik zo blij ben met deze nieuwe kleurtjes!

294 Bridal Beige
Genoeg gezegd, tijd om de kleurtjes langs te gaan! De eerste kleur is gelijk mijn favoriet: Bridal Beige. Bridal Beige is neutraal beige met en warme ondertoon. Door deze kleur op je nagels aan te brengen lijken je handen gelijk een stuk bruiner, maar krijg je niet gelijk dat 'type-ex' effect.

295 Sky Grey
Sky Grey wordt omschreven als grijs, maar zelf vind ik hem meer blauw dan grijs. Hij heeft wel een grijze en koele ondertoon, maar doet meer aan een blauwe dan aan een grijze lucht denken. Mooi is hij echter wel, dit is één van de weinige 'opvallende' kleuren waarvoor ik een uitzondering maak.

296 Laced CreamDeze kleur lijkt een beetje op Bridal Beige, alleen is deze net wat witter. Dit is een cream kleurige lak met een koele ondertoon. Dat is ook precies waar hij het verschil maakt met Bridal Beige; door de ondertoon te veranderen van warm naar koel creëer je toch weer een totaal andere kleur!


297 Lavender Grey 
Lavender grey is wél een grijze lak, alleen niet zomaar één! Deze heeft namelijk een lila ondertoon en is daardoor bijna net zo veel lila als grijs. Het is een beetje afhankelijk van wie je het vraagt en in welk licht je hem ziet. Wel echt een prachtige kleur, want ik ben gek op lila!

298 Porcelain Beige
Ik vond het lastig een favoriet uit deze collectie te vinden, gezien alle lakjes bijna even mooi zijn. Uiteindelijk ging het dan ook tussen Bridal Beige en Porcelain Beige. Deze kleur vind ik namelijk ook prachtig, net even weer een stukje donkerder. Dit is echt een mooie zand kleur!

En dat waren ze: de nieuwe kleurtjes van Pink Gellac. As always kan ik weinig negatiefs over deze kleurtjes zeggen: ze zijn namelijk allemaal even mooi. Er is geen één kleurtje die ik niet zelf ga houden, omdat ik weet dat ik hier heel veel plezier van ga hebben!

Pink Gellac Uncovered 6 Collectie - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Teresa Palm25-06-2020 08:29

  Oh dit vind ik denk ik ook wel de mooiste collectie ooit!! Echt stuk voor stuk helemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie uitstraling en lakjes, ze zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijk houd ik van wat meer kleur, maar omdat deze heel neutraal zijn, kun je ze wel makkelijk combineren met elke outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, ieder z'n eigen ding natuurlijk! Ik draag zelf echt zelden een opvallende kleur, dus voor mij zijn ze perfect! :)

   Verwijderen