SHOPLOG | Femme Luxe Finery Deel 2

Inmiddels alweer twee weken geleden deelde ik een shoplog van Femme Luxe Finery met jullie. Een website die destijds voor mij nog helemaal nieuw was om te ontdekken. Nadat ik mijn eerste keer positief ben verrast kreeg ik al snel de kans om opnieuw vier toffe items uit te zoeken. Die heb ik natuurlijk aangegrepen en vandaag deel ik de items met jullie die ik dit keer heb gekozen!


White Yves Saint Love Graphic Print Slogan Tee - Karla - €6.95
Net als de vorige keer bestelde ik verschillende producten in de webshop van Femme Luxe Finery. Twee van de items die ik heb gekozen zijn T-Shirts, daar ben ik in de zomermaanden namelijk dol op. Van die handige shirtjes die je aantrekt met een eenvoudige jeans en je bent klaar om te gaan. 

Dit shirtje is er precies zo een! Hij is heel eenvoudig -wit met een zwarte print- maar tegelijkertijd ook helemaal leuk. Ik bestelde deze een maatje groter (M) omdat hij er bij het model aardig strak uit zag, en dat is voor mij precies goed. Als je hem in je reguliere maat besteld zit hij een beetje zoals bij het model, en voor mij is dat even net iets té strak. Als je daar wel van houdt kan je hem gerust in je normale maat bestellen!

Een paar jaar geleden had ik een periode waarin ik echt helemaal verzot was op Cargo broeken. Nu iets minder, maar ik vind ze nog steeds mega leuk staan. Echt zo'n stoer item waarvan je het misschien niet helemaal bij mij zou verwachten, maar wat betreft kleding ben ik best divers.

Deze broek zit verrassend goed en heeft vrijwel een perfecte pasvorm, hij had wat mij betreft alleen bij de bovenbenen net iets minder strak gemogen. Hij zit prima en het past allemaal goed, maar aangezien ik wat stevigere bovenbenen heb vind ik het wel fijn als het daar net even iets losser zit bij zo'n broek. Desondanks een heel prima broekje!
Omdat ik niet helemaal kon kiezen of ik zwart of beige leuker vond besloot ik om beide kleurtjes maar te bestellen. Nu ik ze eenmaal binnen heb vind ik het nog steeds lastig om een favoriet te kiezen, maar aangezien ik zwart simpelweg niet zo vaak draag gaat mijn voorkeur toch uit naar deze beige variant. Heel eenvoudig te combineren ook met mijn zwarte Josh V laarsjes.


Lilac 'Champion 96' Slogan Print Short Sleeve T-Shirt - Nova - €10.95
Last but not least koos ik nog voor dit leuke shirtje met daarop de tekst 'Champion 96'. Een beetje zo'n varsity topje met een wat wijdere baseball fit. Deze bestelde ik dan ook gewoon in mijn reguliere maat (S) en dit zit helemaal prima.  

Omdat ik weet dat het een wijdere top is heb ik deze besteld met de intentie om hem als pyjama te dragen: ik heb namelijk een mega leuk, kort pyjamabroekje waar deze bij past. Ik ben namelijk dol op sleepwear! Shirtje erop en het is helemaal klaar: ik vind hem helemaal leuk! Deze top is overigens het enige item wat wel aardig van de foto van de website afwijkt, de kleur is in de realiteit namelijk echt veel lichter. Nog steeds een mooi kleurtje overigens, maar wel iets om rekening mee te houden.

En dat waren ze; de vier items die ik deze keer heb uitgekozen. Ik ben eigenlijk weer heel enthousiast en kan weinig negatiefs zeggen over deze kledingstukken. Voor de prijs die je er voor betaald is de kwaliteit echt prima!

'' Welk item is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen