Shoplog | Sans-Online

Helaas kunnen we nog steeds niet echt in fysieke winkels shoppen (ik houd mij althans nog eventjes gedeisd), en dat betekent dat ik des te vaker het internet af zit te struinen. Zo kreeg ik ondanks weer een leuke kans om rond te kijken op de website van Sans. Daar kijk ik altijd graag even tussen merken als Vila, Circle of trust, Only of Superdry. Nieuwsgierig wat ik deze keer heb geshopt? Lees dan snel verder!

SisterS Point Dara Skirt Black - €21.95
Het eerste item is er eentje die je wellicht niet gelijk bij mij zou verwachten, maar des te blijer ben ik met dit item. Dit is namelijk een prachtige, faux leren rok met een rits in het midden. Een rokje als deze zocht ik al een tijdje, al kon ik er tot nu toe geen vinden die echt zat zoals ik graag wilde. Deze zit daar in tegen perfect: lekker high waisted. Hier ga ik de komende zomer veel plezier van hebben!


Only O-Neck Top - €12.99
Het tweede item waar ik voor koos is lekker basic en daardoor perfect te combineren met heel veel items. Ik zou hem niet zo snel combineren als op deze foto, maar aangezien ik het rokje en shirtje tegelijk aan het passen was kwam dat op dit moment net wat beter uit. Hij staat overigens niet verkeerd bij het rokje, maar het is net niet helemaal hoe ik dingen graag draag. Dit shirtje zou ik ook sneller dragen op casual dagen, daarvoor vind ik hem erg geschikt!


Vila Vimoana Dress - €39.99
Last but not least koos ik dit prachtige jurkje van Vila uit, welke ik bestelde in de kleinste maat. Helaas is hij voor mij nog steeds een beetje aan de ruime kant doordat hij héél laag is uitgesneden. Jammer, want verder is hij echt prachtig. Hopelijk kan mijn moeder hier nog iets mee om hem voor mij toch passend te maken, want ik weet zeker dat ik hem dan erg veel kan gaan dragen. Hij zit namelijk ook onwijs lekker en luchtig. Perfect voor een warme zomerdag!

En dat waren ze: de drie items die ik dit keer uit heb gekozen bij Sans. Ik ben vooral héél erg blij met de rok en kan niet wachten om hier lekker mee te gaan combineren. Misschien dat ik hem morgen wel eens uit de kast trek, dat lijkt mij nog niet zo'n slecht idee! 

'' Wat was jouw laatste fashion gerelateerde aankoop?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een super leuke items heb je uitgekozen! Vind ze alle drie erg mooi❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat witte jurkje is leuk!

  Bettie
  Https://thewildflowerhippie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke items, vooral het jurkje! Fysiek winkelen doe ik ook niet. Ik heb laatst nog mooie espadrilles online geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ik ben dol op espradilles! Ik ben benieuwd welke je hebt gescoord. :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie items heb je uitgekozen en ook leuk dat je ze showt! Mijn laatste fashion aankoop is een mooie comfortabele rok en broek geweest.

  BeantwoordenVerwijderen