Styletone Box Juni + Kortingscode


Na een hele geslaagde Styletone box van vorige maand was ik weer erg nieuwsgierig of ik de box deze maand net zo leuk zou gaan vinden. Van de box van vorige maand vond ik namelijk alle producten erg leuk en dat is toch een aardig hoog standaard! Ik unbox de box deze maand opnieuw voor jullie en deel daarbij mijn ervaringen!

BeeBee Cosmetics Matte Bronzer - Winkelprijs €21.75
Het eerste product uit de box van deze maand is gelijk een make-up product: de BeeBee matte bronzer. Deze bronzer wordt beschreven als een kleur die makkelijk te blenden en op te bouwen is, en daardoor geschikt is voor elke huidtint. Helaas moet ik Styletone daar een beetje in teleur stellen, want dit product heeft écht een hele moeilijke kleur. Hij is niet eens heel donker, maar is echt onwijs oranje. In de verpakking leek dat al zo, maar op de huid is dit alleen nog maar erger. Jammer, want verder is BeeBee echt een prima merk!

NCLA Beauty Nagellak Horoscope - Winkelwaarde €16.65
Dit tweede product is er eentje waar ik weer wél heel erg enthousiast van word; een nagellakje. Het is misschien niet een kleur die ik vaak zou dragen, maar het is wel echt een prachtige kleur. Extra leuk is dat deze kleur bij je horoscoop gekozen wordt. Ik ontving daarom 'Aquarius' omdat mijn sterrenbeeld waterman is!

Vitamasques Gold Dust Masker - Winkelwaarde €6.97
Een maskertje kon natuurlijk niet ontbreken in de box, en hoewel ik een flinke verzameling aan maskers heb opgebouwd word ik van de maskers van Vitamasques wel altijd erg blij. Dit keer zit er een oogmasker in en dat kan ik wel goed gebruiken! Dit masker heeft een hele leuke sterretjes print en zal er daarom ook nog eens erg vrolijk uit zien als je hem draagt.

Mayy Beauty Translucent Powder - Winkelwaarde €22.48
In de verpakking ziet deze poeder er niet uit als een translucent powder (hij is namelijk vrij donker), maar op de huid schijnt deze nauwelijks dekking te geven en poedert hij enkel je foundation af. Ik ben heel benieuwd of dat waar gaat zijn, want een goede translucent powder is altijd welkom! Deze moet ik nog even proberen, maar so far so good!

Paese Make Up Primer - Winkelwaarde €14.50
Last but not least zit er in deze box ook nog eens een primer, en dar word ik ook blij van! Paese kennen we ook al uit de box en over het algemeen bevallen die producten mij prima. Deze primer bevat een mooie glans en ziet er op het eerste oog heel erg goed uit. Ik ben heel benieuwd hoe deze mij gaat bevallen!

En dat was hem weer: de Styletone box van deze maand! In eerste instantie is eigenlijk het enige product wat mij tegenvalt de bronzer, want met de rest van de producten ben ik erg blij en/of tevreden!

De Styletone box kost €15.95 per maand en deze maand heeft de box een waarde van €82.35. Extra leuk: met de code KELLYMxSTYLETONE krijg je ook nog eens €2.50 korting op je eerste box!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Lijk me fijne product te zijn in de box.
    Die nagellak spreek me ook wel aan, vooral de kleur vind ik mega mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die bronzer heb ik ook gehad en die is indd heel oranje. Jammer maar de rest is heel leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen