Therme Natural Beauty


Steeds meer consumenten verlangen naar verzorgingsproducten die bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dat was voor Therme de inspiratie om een nieuwe, luxe geurlijn voor de dagelijkse verzorging te lanceren. Ik heb het dan over de Therme Natural Beauty lijn! Deze producten zijn 100% natuurlijk, Vegan én hebben een 100% recyclebare verpakking van Bioplastic. Alsof dat nog niet mooi genoeg klonk zijn de producten ook nog eens geschikt voor de droge en gevoelige huid. Jullie snappen vast wel dat ik mega nieuwsgierig ben geworden en de producten direct ben gaan testen! Nieuwsgierig hoe ze mij zijn bevallen? Lees dan snel verder!


In totaal bestaat de Therme Natural Beauty lijn uit vijf producten, elk verpakt in een prachtig vormgegeven tube. Daarvoor wil ik Therme wel even complimenteren, want wat zien ze er mooi uit! Het is echt de standaard tube van het merk die we gewend zijn, maar dan net even iets luxer. De bronskleurige logo's en de opzet van de tekst geven een hele warme uitstraling die mij een beetje doet denken aan Marrakech.

Dat is ook precies waar de geur mij aan doet denken, als je snapt waar ik daarmee heen wil. Het is een beetje een olie-achtige geur, warm en tegelijkertijd ook kruidig. Het is een hele unieke geur die ik zo niet naast een andere geur kan leggen om hem mee te vergelijken. Echt heel lekker, dat zeker!

Tijd voor de producten! Als eerste probeerde ik vanzelfsprekend de shampoo. Naast de heerlijke geur is de structuur hier goed van (niet te dun, niet te dik) en kan ik hem lekker in masseren op mijn hoofdhuid. Hij schuimt niet ontzettend, maar zeker genoeg om je haar een schoon gevoel te geven.

Na het uitspoelen voelt mijn haar goed aan, maar aangezien ik met mijn krullen ook altijd een conditioner moet gebruiken vind ik het lastig om een volledig oordeel te geven over dit product. Ik gebruik namelijk een conditioner van een ander merk, omdat Therme die helaas niet heeft uitgebracht. Mochten ze die nog uitbrengen ga ik ze samen nog eens testen voor een volledig oordeel.


De shower gel kan ik daar in tegen natuurlijk wel testen, en wat ben ik daar enthousiast over! Wederom diezelfde vormgeving, welke overigens is gemaakt van 100% recyclebaar bioplastic. Bioplastic wordt gemaakt van suikerriet. Toevallig verkopen wij ook speelgoed in onze winkel van Bioplastic en daar ben ik ook altijd ontzettend enthousiast over. Zo'n goed alternatief!

De verpakking is echter niet de enige reden waarom ik enthousiast ben; het product zelf is gewoon érg lekker. Hij ruikt heerlijk, schuimt goed én ik kan zelfs zeggen dat ik hem na het douchen nog steeds een klein beetje ruik. Zoals jullie weten heb ik dat niet vaak met een douchegel!


Om die geur extra goed te laten hangen heb ik mij na het douchen ingesmeerd met de body lotion uit deze lijn. Deze is lekker dun en smeert daardoor heel gemakkelijk in. Perfect voor de lente- en zomermaanden. In die maanden vind ik het namelijk niet fijn om een dikke body lotion/body butter aan te moeten brengen. Dat voelt namelijk veel te warm op de huid!

Mijn beentjes voelen heerlijk zacht na het insmeren, maar wat ik vooral belangrijk vind is dat mijn huid niet gaat jeuken en ik geen bultjes krijg. De body lotion is dan ook iets minder sterk geparfumeerd dan de shampoo en douchegel, maar nog steeds is de geur erg aangenaam.


Last but not least zit er in de collectie ook nog een setje van een dag- en nacht crème. Handig, want daar maak ik elke dag gebruik van! Meestal gebruik ik alleen een nachtcrème na het verwijderen van mijn make-up, maar als ik 's ochtends douche gebruik ik ook na het douchen een gezichtscrème. Als ik dat niet doe voelt mijn huid namelijk erg droog en trekkerig.

Omdat beide producten geschikt zijn voor de gevoelige huid durfde ik het wel aan om ook deze twee te testen. Ik gebruik namelijk niet snel een nieuwe gezichtscrème, maar aangezien mijn vertrouwde Diadermine crème op was besloot ik ze een kans te geven.

Daar heb ik dan ook zeker geen spijt van gehad! In tegenstelling tot de andere producten hebben deze crèmes vrijwel geen geur, wat voor het gezicht natuurlijk erg fijn is. Niet alleen kan geur dan irriteren op de huid, het kan ook heel overweldigend ruiken als die geur je de hele dag tegemoet komt.

Wat mij betreft zijn dit twee prima crèmes, elk geschikt voor een ander moment van de dag. De dag crème heb ik nog niet zo vaak gebruikt (ik douche meestal 's avonds), maar de dagcrème gebruik ik nu ongeveer een weekje en deze bevalt mij prima.


Wat een heerlijke lijn is dit! Ik ben eigenlijk over alle producten heel erg te spreken, het enige wat wat mij betreft nog ontbreekt is een bijpassende conditioner. Als die er komt zal ik hem zeker aanschaffen en uitproberen! De lijn is ook vooral perfect voor de aankomende zomer.

Therme Natural Beauty Shampoo - €9.99 | Shower Gel - €9.99 | Body Lotion - €9.99 | Day Cream - €14.99 | Night Cream - €14.99.
'' Heb jij de nieuwe producten van Therme al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Prachtige foto's heb je geschoten! Ik vind de producten erg fijn klinken en ga ze zeker ruiken als ik ze tegen kom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben benieuwd of je de geur net zo lekker vind als ik! :)

   Verwijderen
 2. Klinkt heel erg fijn allemaal! Ik vind het ook fijn om een shampoo met bijpassende conditioner te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel hé? Geeft mij toch het fijnste resultaat. :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg! Ik ben toevallig ook net bezig met een review :)

  BeantwoordenVerwijderen