3 Nieuwe Hema beauty producten


Alweer eventjes geleden kwam er een mooi pakketje binnen met daarin drie nieuwe Hema beauty producten. Over de Hema beauty producten heb ik al eens eerder geschreven, en over die producten was ik destijds erg enthousiast. Dit keer stond het pakketje wat ik ontving helemaal in het teken van handen en handverzorging, en natuurlijk ben ik lekker aan het testen gegaan. Nieuwsgierig wat ik van de producten vind? Lees dan snel verder!


Cleansing Hand Soap 
Het eerste product is er eentje waar ik er ontzettend veel van in huis heb: handzepen. Ik ben echt een handzeep hoarder en vind het heel verslavend om overal leuke  (en vooral lekkere) handzeepjes mee te nemen.

Deze hand zeep van Hema behoort zeker tot het rijtje 'lekkere handzeepjes'.  Qua verpakking word ik er namelijk niet heel wild van (wat ook grotendeels komt door het feit dat hij geel is), maar de geur is wel érg lekker. Heel fris en een beetje citroen achtig. Geen hele bijzondere geur, maar wel heel erg lekker. Het is echt zo'n zeepje die doet wat hij moet doen! Mijn handen voelen schoon, hij blijft niet plakken én ze ruiken lekker.

Extra fijn: dit product is heelmaal veganistisch én de fles is voor 30% gemaakt van recycled materiaal. Daarnaast bestaat de zeep voor minimaal 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. - €3.00


Sensitive Hand Cream
Het tweede product klinkt gelijk aantrekkelijker doordat het woordje 'sensitive' is toegevoegd. Ondanks dat ik een gevoelige huid heb zijn mijn handen dat niet, maar ik kan mij voorstellen dat het erg lastig is om een goede handcrème te vinden als je dat wel bent. De meeste crèmes bevatten ten slotte veel alcohol en parfum.

Deze sensitive handcrème bevat katoenzaadolie, sheabutter en boswellia die de huid kalmeert en roodheid helpt verminderen. Klinkt goed! Doordat er in dit product geen parfum zit heeft hij ook vrijwel geen geur en ruikt hij simpelweg naar crème. Niet verkeerd, dat zeker niet! Het enige nadeel aan deze crème is dat hij vrij vettig is. Hij trekt heel langzaam in en laat daarna nog steeds een beetje een vettig laagje achter. Ik zelf vind dat wat vervelend, omdat alles wat je daarna aanraakt vettig aanvoelt. Nee, dit is hem helaas niet voor mij!

Wel fijn om te weten: ook dit product is vegan en de verpakking is gemaakt van minimaal 57% gerecycled plastic.  - €2.75


Lightweight Hand Cream
Lightweight klinkt gelijk een stukje beter, dus daar werd ik gelijk enthousiast van. Deze handcrème is inderdaad lekker dun, smeert eenvoudig uit én trekt mega snel in. Mijn handen voelen na het insmeren niet plakkerig, maar juist lekker zacht en gevoed. Hier word ik blij van!

Waar ik nog blijer van wordt is de geur van dit product. Het is een frisse, maar tegelijkertijd warme geur. Ik ruik een vleugje abrikoos en kokos, en als ik de ingrediënten lees klopt dat: de handcrème bevat een rijke mix van natuurlijke oliën van kokosnoot, Marokkaanse argan, avocado, abrikoos, macadamia, soja en zonnebloem. Ook deze is vegan en gemaakt van ten minste 57% gerecyclede materialen.  - €2.75

En dat waren ze; de drie nieuwe producten van Hema. De handzeep en de light weight hand cream zou ik jullie absoluut aanraden, en dan zeker die laatste! De handcrème is voor de prijs echt een hele goede waar ik zelf in ieder geval erg enthousiast over ben!

'' Wat is jouw favoriete Hema beauty product?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. De handcreme lijkt me heel fijn, vooral nu, mijn handen drogen erg uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo benieuwd naar die hand creme nu! Die ga ik de volgende keer zeker meenemen voor dat leuke prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me fijne producten! Vooral die Lightweight Hand Cream lijkt me een mooi product om in je handtas te gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen de verpakkingen zijn al te leuk! De handcreme lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne producten! Ik heb ze ook (heb een andere geur vd handzeep)op de lightweight crème. Zelf vind ik de sensitive handcrème eigenlijk wel fijn. Hij trekt bij mij juist snel in. Maar misschien komt dat omdat ik redelijk droge handen heb.

  BeantwoordenVerwijderen