Chanel Le Vernis - Eau De Nacre

Alweer eventjes geleden vroeg ik jullie of jullie het leuk zouden vinden als ik af en toe weer (net zoals vroeger) eenvoudige manicures of NOTD's zou delen. Daar kreeg ik onwijs veel leuke reacties op, net als op mijn Instagram. Op mijn Instagram zijn mijn nagel posts namelijk de meest geliefde plaatjes. Zo leuk, want ik ben er zelf natuurlijk ook gek op! Ik deel daarom vandaag weer een prachtig kleurtje met jullie: Chanel Le Vernis - Eau De Nacre.

Zoals jullie weten zijn mijn nagels hedendaags niet meer vaak gehuld in felle kleuren. Vroeger was ik daar dol op en experimenteerde ik onwijs veel met mijn nagels, maar inmiddels doe ik dat een stukje minder en houd ik het bij lekker neutraal. De voornaamste reden daarvoor is het feit dat mijn kledingkast allemaal neutrale kleurtjes bevat: mijn nagels matchen daarom altijd!

Dit kleurtje van Chanel kreeg ik van mama nadat zij hem eigenlijk voor haarzelf had besteld. Bij haar bleef hij echter liggen, waardoor ze vroeg of ik hem wilde hebben. Daar heb ik uiteraard geen nee tegen gezegd, want hoe kan je nee zeggen tegen dit pareltje?

Op deze foto draag ik in totaal drie dunne laagjes van het kleurtje, maar in principe zouden twee normale laagjes ook volstaan. Om de droogtijd echter te versnellen ben ik zelf meer een fan van het aanbrengen van hele dunne laagjes.

De kleur van dit nagellakje vind ik zelf erg bijzonder. Hij is simpel en eenvoudig, maar tegelijkertijd heel erg sophisticated en elegant. Het is een mix tussen beige, crème en roze met daarover heen een prachtige parelmoer glans. Een kleurtje die ik iedereen aan zou raden om aan te schaffen. Dit is namelijk een kleur die je er heel snel bij pakt zonder er over na te hoeven denken!

Chanel Le Vernis - Eau De Nacre - €26.51
'' Wat draag jij momenteel op je nagels?

10 opmerkingen

 1. Een prachtige kleur die ik ook zeker zou dragen. Het is lang geleden dat ik nagellak heb gebruikt, toch maar weer eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige kleur is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook van neutrale roze/ nude tinten op mijn nagels. Lekker makkelijk en het kan overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie kleur! Ik vind de nagellak van Chanel altijd super fijn want ze blijven echt lang zitten.♡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie en chique kleur, past inderdaad overal perfect bij. Momenteel draag ik "Paris" van Picture Polish.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dit vind ik echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet der mij een mooi kleurtje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel mooi effect, dat parelmoer! Ik kies vaak voor de klassieker 'ballet slippers' van Essie.

  BeantwoordenVerwijderen