Foreo LUNA 3 Men


Bij beauty- en verzorgingsproducten denk ik dat we allemaal snel geneigd zijn om aan vrouwen te denken. Niets is minder waar, want er zijn ook meer dan genoeg mannen die goed voor hun huid zorgen. Een grappig feitje is dat FOREO tijdens de lockdown hun mannelijke bezoekers met meer dan 80% omhoog zag gaan. Dat was voor hen de doorslag om een nieuw apparaat uit te brengen: de Foreo LUNA 3 Men. Ik testte deze natuurlijk niet zelf, maar liet vriendlief er mee aan de slag gaan!

Om te beginnen: het design. De Foreo apparaatjes hebben altijd een vrij eenvoudige vormgeving in de meest uiteenlopende kleurtjes. Dat vind ik zelf altijd erg leuk, want door de ruime keuze aan kleuren zit er altijd wel iets voor je tussen! Zo heb ik zelf momenteel een roze variant, welke heel gezellig staat naast deze nieuwe van mijn vriend!

De kleurenkeuze voor mannen vind ik heel slim; met zwart speel je namelijk op safe. Daarnaast is het in de badkamer ook heel erg makkelijk om te herkennen van wie wel apparaat is, zodat je niet per ongeluk met elkaars device aan de haal gaat!

Voor mijn vriend was de Foreo niet meer helemaal nieuw qua uiterlijk, maar wel qua gebruik. Ik heb er inmiddels al drie of vier (ik ben de tel al kwijt geraakt) verslonden en gebruik het apparaatje meermaals per week. 

Het gebruiken van het product had hij alleen nog niet zelf gedaan. Toen het apparaatje binnen kwam hebben we hem gelijk goed opgeladen en kon hij die avond nog getest worden. Die test hebben we gedaan in combinatie met een fantastisch product van Foreo: dit serum. Over dit serum plaats ik binnenkort nog een uitgebreidere review op mijn Instagram, want deze gebruik ik sindsdien ook zelf iedere dag!

De Foreo LUNA 3 Men werkt hetzelfde als onze eigen Foreo apparaatjes: heel eenvoudig. Maak je gezicht een beetje nat, masseer het serum over je vingers en breng deze aan over je gehele gezicht. Zet nu je Foreo aan en masseer het serum extra in. Het is aan jou hoe lang je dit wilt doen, zelf ben ik altijd ongeveer twee minuutjes bezig.

Zoals ik stiekem al een beetje verwacht had is mijn vriend net zo enthousiast over de Foreo LUNA 3 men als ik en wordt hij hier bijna iedere avond netjes gebruikt. Handig om te weten: je kunt dit apparaat ook gebruiken voor het scheren om irritatie te verminderen. Dat heeft mijn vriend nog niet getest, maar zal ongetwijfeld nog gaan gebeuren!

Mocht jou vriend, man, partner of vader het ook niet erg vinden om wat meer aandacht aan zijn huid te besteden: dit apparaat is echt een leuk cadeau om te geven. Mannen zijn vaak dol op gadgets en dit is dan weer net even iets anders!

Foreo LUNA 3 Men - €199.00
'' Zou dit iets voor jouw partner zijn?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Ik heb de roze versie en mijn vriend maakt er altijd grapjes over. Misschien moet ik 'm hem toch eens laten proberen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt super fijn! Ik heb er zelf ook nog geen een dus misschien eerst voor mij zelf proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben heel benieuwd naar je ervaring! Wat mij betreft is het echt een aanrader, zowel voor man als vrouw.

   Verwijderen
 3. wauw deze versie ziet er ook goed uit! zelf heb ik hier een roze variant van.

  BeantwoordenVerwijderen