Kaya Sieraden - Twisted Heart Ring


Ik hoef jullie niet meer te vertellen dat ik gek ben op sieraden; dat is inmiddels algemeen bekend. Van kettingen tot oorbellen, maar ook ringen! In dat laatste rijtje mocht ik onlangs een prachtig, nieuw exemplaar aan mijn collectie toevoegen. Deze komt van het merk Kaya sieraden, waar ik in het verleden al eens eerder mee heb samengewerkt. Nieuwsgierig wat ik deze keer heb uitgekozen? Lees dan snel verder!


Allereerst komt de ring in een ontzettend leuk, lichtroze doosje. Laat dat nu heel toevallig mijn favoriete kleur zijn! ;) Zo'n lief gekleurd doosje maakt het wat mij betreft al gelijk een stuk leuker dan wanneer je sieraden in een saaie verpakking komen.

Ondanks dat het doosje leuk is gaat het uiteindelijk -natuurlijk- om het item zelf. De ring die ik deze keer heb uitgekozen is de Twisted Heart Ring, een gegraveerde ring waarbij je een initiaal naar wens kan laten graveren. Ik heb zelf vier voorletters, maar besloot te kiezen voor de eerste letter van mijn roepnaam; een K!


Is het geen schatje? Ik draag de ring om mijn middelvinger, en dat is wat mij betreft dan ook het enige nadeel: de ring is niet beschikbaar in kleine maten. Ik draag maat 16.5 om mijn middelvinger en die is eigenlijk nog echt wel een maat te groot. Ik los dat zelf heel eenvoudig op door er een tweede ringetje boven te dragen die net wat strakker zit, waardoor je ring niet gaat schuiven.

Maar, afgezien van bovengenoemde heb ik niets te klagen. Ik vind het een onwijs schattige ring die vooral heel goed bij mijn stijl past. Het allerleukste? De prijs! Deze ring kost slechts €24.90 en dat is echt héél weinig voor een zilveren, gepersonaliseerde ring. Ik had mijn ring ook nog eens de volgende dag in huis. Dus: op zoek naar een speciaal cadeautje voor iemand? Ik raad je de website van Kaya sieraden zeker aan!

Kaya Sieraden - Twisted Heart Ring - €24.90
'' Heb jij gepersonaliseerde sieraden?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Ik draag zelf niet vaak ringen, maar wat een mooie is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk ringetje! Superleuk dat je jouw letter erin kunt zetten :)
  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend schattige ring ♥. Vond 'em erg leuk voor mijn dochter, maar gaat ze helaas niet passen. Jammer dat er geen kleinere maten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ziet er heel schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke ring! Ik ben gek op de sieraden van Kaya. Nu Tess bijna 4 is, wordt het denk ik ook tijd voor een leuk sieraad voor haar. Of twinnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen