Kneipp Goodbye Stress


De Kneipp Goodbye Stress lijn is natuurlijk niet meer helemaal nieuw: hier reviewde ik begin dit jaar al twee producten van. Die producten waren mij erg goed bevallen en daarom was ik gelijk enthousiast toen ik dit pakketje binnen kreeg. In dit pakketje zaten twee nieuwe producten uit deze lijn: de Body Lotion en de Handcrème. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!


Het eerste, nieuwe product in de Goodbye Stress lijn is een flinke tube body lotion. Omdat deze niet is geschikt voor de gevoelige huid heb ik hem niet zelf kunnen testen, maar gelukkig zijn er genoeg anderen die dat wél voor mij willen doen. Iets weggeven is ten slotte ook altijd leuk om te doen!

De body lotion heeft dezelfde, frisse geur als de overige producten uit deze lijn. Het is een frisse menthol geur die niet overheerst, maar er wel voor zorgt dat je heerlijk wakker wordt. De geur is een combinatie van munt en rozemarijn en die sprak mij de vorige keer al ontzettend aan.

De body lotion is goed vloeibaar, trekt snel in en vooral niet onbelangrijk: hij plakt niet. Het is een heel fijn product waarvan de geur nog heel lang blijft hangen. Ik baal stiekem wel een beetje dat ik hem zelf niet kan gebruiken, want ik weet zeker dat ik hier ook érg enthousiast van zou worden!

Kneipp Goodbye Stress Body Lotion - €9.49 (200 ML)


Last but not least een product waar ik zelf altijd even extra enthousiast van word; handcrème. Zoals jullie weten heb ik een lichte verslaving als het gaat om handcrème's en antibacteriële hand gels. Dat komt overigens niet door deze gekke periode, want die vraag krijg ik wel eens. Ik heb die verslaving eigenlijk al jaren: ik ben gek op zachte en schone handen.

Met deze handcrème ben ik dan ook ontzettend blij. Natuurlijk heeft hij weer diezelfde geur, al is hij bij de crème iets minder goed aanwezig. Dat vind ik zelf erg fijn, daardoor gebruik ik hem namelijk voor het slapen gaan. Deze trekt ook iets langzamer in, maar omdat ik hem voor het slapen ga gebruik vind ik dat geen probleem.

Het is een prima handcrème met een fantastische geur. Echt een aanrader als je net als ik fan bent van deze geurlijn!

Kneipp Goodbye Stress Handcrème - €6.59 (75 ML)
'' Heb jij al eens iets gebruikt uit de Kneipp Goodbye Stress lijn?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Dit klinkt heel erg goed! Ik baal er altijd zo van als een product niet snel intrekt en ik als maar moet wachten met aankleden of sta te strugglen met mijn broeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze geur is zo ontzettend lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijkt mij een hele fijne lijn van Kneipp! Ga ik zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen