Pink Gellac Premium Vogue Starterset - Uncovered Collection

Het is bijna exact een jaar geleden dat ik jullie de nieuwe Pink Gellac Elegant starterset liet zien. Een prachtige, uitgebreide set voor het zetten van je eigen gel nagels. Inmiddels heeft Pink Gellac deze startersets vernieuwd en mag ik één van die fantastische uitvoeringen met jullie delen: de Premium Vogue Starterset - Uncovered Collection.


Laten we beginnen met de basics; wat zit er allemaal in de set? Allereerst krijg je in deze set natuurlijk alle belangrijke benodigdheden om de basis van je gel nagels te zetten.  In deze set zitten de volgende producten:

- 1x Pink Gellac Pro LED Lamp
- 1x Polijstblok
- 1x Nagelvijl 180-240
 - 3x Orange Woodsticks
- 1x Nagelwiel
- 50x Luxe Nail Wipes

Als je een kleinere starterset van Pink Gellac aanschaft krijg je hierbij kleine, voorverpakte doekjes met Cleaner en Remover. Het fijne aan deze uitgebreide set is dat je ze in losse flesjes krijgt. Hier zit allereerst natuurlijk veel meer in, maar persoonlijk vind ik het ook een stuk gemakkelijker. Dit zijn dan ook de volgende twee 'basis' producten in de set:

- 1x Pink Cleaner 100 ml
- 1x Pink Remover 100 ml

Er is nog meer! Deze Pink Gellac starterset is goed gevuld en er ontbreekt zeker niets! Heel fijn aan deze set vind ik de Pink Cuticle Oil; daar heb ik inmiddels al heel wat nagelriemen mee gered!

- 1x Pink Cuticle Oil 15 ml
- 1x Pink Primer 15 ml
- 1x Pink Gellac Base Extend 15 ml
- 1x Pink Gellac Ultra Shine 15 ml

En dan komen we aan bij -wat mij betreft- het leukste gedeelte; de kleurtjes! In deze Uncovered Collection starterset zitten vier kleuren die voornamelijk rust en kalmte uitstralen. Het zijn echt kleurtjes die ik zelf veel draag omdat ze bij elke outfit passen. In deze set krijg je -van links naar rechts- de volgende kleuren;

- 1x Kleur 105 Blush Orange 15 ml
- 1x Kleur 168 Elegant Taupe 15 ml
- 1x Kleur 166 Vintage Nude 15 ml
- 1x Kleur 228 Creamy Mauve 15 ml

Op deze foto zie je ze op net even een andere volgorde (van links naar rechts); Vintage Nude, Blush Orange, Creamy Mauve en Vintage Nude.

Alle vier de kleuren zijn prachtig en vooral heel erg draagbaar. Naast deze starter set zijn er nog twee andere varianten (de Elegant set en de Dynamic set), maar wat mij betreft is dit wel de mooiste set. Het zijn de kleuren die voor mij persoonlijk het meest draagbaar zijn en waar ik dan ook het meeste draagplezier uit haal.

Oh jongens, wat is het toch een prachtige set. Pink Gellac weet mij iedere keer weer te overtuigen met hun prachtige producten, en als ik heel eerlijk ben vind ik ook dat de vormgeving steeds mooier word. Ik ga deze week weer een nieuw kleurtje aanbrengen op mijn nagels en deze zullen jullie héél binnenkort al voorbij zien komen. Stay tuned!

Pink Gellac Premium Vogue Starterset - Uncovered Collection - €161.00
'' Heb jij Pink Gellac al eens geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Oh wauw wauw wauw wat een prachtige set en prachtige foto's! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De linker kleur is mijn favoriet :) Ik gebruik zelf ook gellak maar nog nooit iets van Pink geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fantastisch! Ik overweeg al een tijdje om een eigen gellak set aan te kopen. Mijn zus heeft een schoonheidsopleiding gevolgd en heel sporadisch spring ik eens binnen voor mijn nageltjes. Ik ken het merk dus al wel even en zowel ik als mijn zus zijn er erg tevreden van.

  Veel liefs,
  Jolien van http://dreamsunfolded.com

  BeantwoordenVerwijderen