Styletone Box Juli + Kortingscode


Een nieuwe maand, een nieuwe Styletone box! Ook deze maand viel deze heerlijke verrassingsbox weer op de deurmat. Letterlijk, want dit handige doosje komt gewoon geleverd via briefpost! Deze maand staat de box in het thema 'Miami Vibes' en dat maakte mij erg nieuwsgierig naar de inhoud. Net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

Het thema Miami Vibes is allereerst natuurlijk helemaal leuk. Dit thema is door Styletone bedacht omdat het dit jaar voor iedereen wat lastiger is om op vakantie te gaan naar het buitenland: zij brengen daardoor een stukje buitenland naar ons. Met deze Miami Vibes box hopen ze jou een beetje een vakantie gevoel te brengen. Klinkt goed!


Creative Cosmetics Blush Kwast - Winkelwaarde €19.95
De box begint gelijk goed, want het eerste product wat ik zie is een kwast. Deze is van het merk Creative Cosmetics, waar in de boxen al een heel stel kwasten van hebben gezeten. Als je alle voorgaande boxen hebt gehad heb je inmiddels al een mooie collectie van dit merk opgebouwd. De kwast ziet er kwalitatief goed uit en voelt lekker zacht, dus dit is ongetwijfeld een mooie aanvulling voor je collectie!


Vitamasques Aardbei Yoghurt Masker - Winkelwaarde €3.37
Mijn favoriete product uit de box van deze maand is een eenvoudig maskertje, maar jeetje wat ruikt deze lekker! Omdat ik net weer zin had om een maskertje te gebruiken kwam deze box als geroepen. Ik heb een flinke collectie aan maskers, maar deze maakte mij zo enthousiast dat ik niet eens hoefde na te denken welke ik wilde gebruiken. Het ruikt alsof je je gezicht hebt gedompeld in Fristi en na gebruik voelde mijn huid heerlijk zacht aan. Echt een aanrader!


Bellapierre Peach Blossom Oogschaduw Palette - Winkelwaarde €25.00
Bij dit product dacht ik in eerste instantie dat het om een blush/bronzer/highlighter palette ging, maar niets is minder waar: dit is een oogschaduw palette. Ik draag zelf niet graag oranje op mijn ogen omdat ik dit niet heel flatterend vind, vooral omdat de oogschaduws helaas niet denderend zijn. Ze zijn vrij poederig en geven niet heel veel pigmentatie af. Jammer!


Seraphine Botanicals Coconude Lipgloss - Winkelwaarde €18.00
Hier word ik dan weer wel enthousiast van: een lekkere, tropische lipgloss. Deze lipgloss ruikt heerlijk naar kokos en is daarom een feestje om te dragen. In totaal zijn er drie verschillende kleuren in de boxen verspreid, en hoewel het op het eerste oog een apart kleurtje lijkt is het op de lippen echt een knapperd. Ik vind hem vooral ook erg mooi over een nude lipstick heen: hij geeft een heel subtiel effect!


Paese Concealer - Winkelwaarde €15.00
Last but not least zit er een concealer in deze box, welke allereerst in een hele leuke tube zit. Daar houdt het helaas wel op, want hij is voor mij veel te donker en oranje. Niets aan te doen, maar dit soort producten vind ik altijd een beetje tricky. De kans dat je een perfecte match gaat vinden is namelijk heel moeilijk, dus ik vind dit altijd een beetje tricky in zo'n box!

Maar, ondanks dat vind ik het deze maand weer een hele leuke box. Vooral met de lipgloss ben ik erg blij, maar ook het maskertje is mij ontzettend goed bevallen. Het is een leuke box met een heerlijk, zomers thema!

De Styletone box kost €15.95 per maand en deze maand heeft de box een waarde van €81.32. Extra leuk: met de code KELLYMxSTYLETONE krijg je ook nog eens €2.50 korting op je eerste box!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking