CHI Luxury Black Seed Oil Dry Shampoo

Een goede droogshampoo is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn badkamer. Regelmatig grijp ik even naar dit product om mijn haar een kleine touch up te geven zonder gelijk onder de douche te hoeven springen. Hoewel ik zo mijn favorieten heb sta ik er altijd voor open om nieuwe producten te testen. Zo kwam ik uit bij deze droogshampoo van CHI en ik kan al wel zeggen dat dit een nieuwe favoriet is geworden!

Over het algemeen ben ik groot fan van de droogshampoos van Batiste. Dit zijn hele betaalbare droogshampoos die simpelweg doen wat ze moeten doen; daar houd ik van! Ondanks dat ik tevreden ben over dit merk vind ik het des te leuker om andere merken te testen, en dat heb ik gedaan!

Ik testte namelijk de CHI Luxury Black Seed Oil Dry Shampoo. Ondanks dat ik het merk CHI al meermaals heb getest heb ik volgens mij nog nooit één van hun verzorgende producten geprobeerd. Hun stijltangen ken ik bijvoorbeeld wel, maar het leek mij des te leuker om een ander product van dit merk te ontdekken!

Voordat ik de droogshampoo ging testen viel mij allereerst die prachtige verpakking al op. De droogshampoos van Batiste zijn altijd heel fleurig en vrolijk, maar wat betreft verpakking gaat mijn voorkeur dan toch uit naar deze van CHI! Hij staat heel chique tussen de andere producten in mijn badkamer.

De verpakking kan dan nog zo leuk zijn; als het product niet doen wat het moet doen heb je er als nog niets aan. Ik kan gelukkig zeggen dat CHI het hele plaatje heeft, want naast die prachtige verpakking doet hij ook gewoon wat hij moet doen!

Deze droogshampoo zorgt er voor dat mijn haar echt een dagje extra 'mee' kan zonder dat ik het hoef te wassen. Dit product geeft een licht aanwezige waas en dat vind ik -zoals jullie weten- altijd fijn bij een droogshampoo. Hierdoor gaat namelijk het vettige effect weg en ziet mijn haar er weer fris uit.

Ik spray een droogshampoo het liefste door mijn hele haar, woed er dan met mijn vingers doorheen en laat het vervolgens een minuutje of vijf zijn werking doen. Daarna kam ik het pas door; zo kan het product namelijk het beste acclimatiseren aan jouw haar. Dit tipje heb ik ooit gezien bij een Amerikaanse kapster en sindsdien werkt droogshampoo bij mij nóg beter.

Maar dat is niet alles; naast dat mijn haar er écht weer helemaal fris uit ziet ruikt het ook nog eens heerlijk. Qua geur is het ook by far de lekkerste droogshampoo die ik geprobeerd heb. Toen ik hem op spoot wist ik gelijk waar deze mij aan doet denken; de English Pear & Freesia geur van Jo Malone; heerlijk.

Kortom; ik ben fan van deze droogshampoo. Ik heb een nieuwe favoriet met maar één nadeel; hij is wat aan de prijs. Een stukje duurder dan de varianten die ik normaal gebruik, maar zo af en toe moet je jezelf even kunnen verwennen!

CHI Luxury Black Seed Oil Dry Shampoo - €14.80
'' Wat is jouw favoriete droogshampoo? 


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Hij is inderdaad prijzig maar verder klinkt het als een mega fijn product.

    BeantwoordenVerwijderen