Kiehl's Vital Skin-Strengthening Super Serum

Alweer even geleden ontving ik weer eens een product van Kiehl's; een prachtig merk waar ik graag producten van uit test. Deze keer ontving ik hun nieuwste serum; het Vital Skin-Strengthening Super Serum. Ik begin inmiddels al een klein beetje te wennen aan de lange productnamen van dit merk, maar voor het gemak houd ik het even bij 'Super Serum'. Nieuwsgierig naar dit Super Serum? ;) Lees dan snel verder!

Ik begin natuurlijk zoals altijd met de vormgeving van dit product. Deze flacon heeft de klassieke vormgeving van Kiehl's, al maakt het rode flesje het product net even wat spannender. Lekker clean en toch even met een frisse twist; helemaal prima!

Het nieuwe Super Serum is bedoeld om de huid te versterken en tekenen van veroudering te corrigeren door het zichtbaar verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Het serum is geformuleerd met 11kDa Hyaluronzuur én een gepatenteerd kruidencomplex. Hierdoor schijnt het serum tot diep in de huidlagen door te dringen. 

Allereerst niet onbelangrijk; dit product is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Daar word ik natuurlijk altijd blij van! Desondanks denk ik dat ik niet helemaal binnen de doelgroep van dit product val, want van fijne lijntjes en rimpels heb ik zelf nog geen last. 

Echter is het product niet alleen daarvoor geschikt; het serum heeft namelijk nog meer fijne eigenschappen:

- Versterkt de huid vanuit de diepste oppervlaktelaag.
- Beschermd tegen stressfactoren zoals blootstelling aan de zon, vervuiling, stress, slaaptekort, dieet en temperatuur die kunnen leiden tot beginnende tekenen van veroudering.
- Vermindert zichtbaar fijne lijntjes, verbetert weerbaarheid en stimuleert glans voor een stralende, gezond- uitziende huid.
- Absorbeert gemakkelijk door de lichte textuur.

Ondanks dat ik nog geen rimpels of fijne lijntjes heb werd ik wel aangetrokken door het puntje 'Stimuleert glans voor een stralende, gezond- uitziende huid. Daar word ik namelijk weer wél blij van.

Ik heb dit serum nu ongeveer een week in gebruik en ik moet zeggen dat ik dat inderdaad goed terug zie. Mijn huid is lekker shiny, maar niet op een vettige manier. Het ziet er simpelweg gezond en gevoed uit. Vooral onder een foundation vind ik dat effect heel erg mooi; ik heb het idee dat mijn huid net even wat meer straalt.

Ik ben in ieder geval enthousiast over dit product, maar ik denk dat hij vooral voor je geschikt is als je inderdaad last begint te krijgen van fijne lijntjes, rimpels en dat soort kwaaltjes! Dan zal hij zijn werk nog net even iets beter doen, verwacht ik.

Kiehl's Vital Skin-Strengthening Super Serum 100 ML - €135.00
'' Gebruik jij de serums van Kiehl's wel eens?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

2 opmerkingen

  1. Een mooi product maar de prijs vind ik wel een beetje te hoog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Kiehls een prachtig merk! Dit product lijkt mij ook fijn.

    BeantwoordenVerwijderen