Pink Gellac - Island Wave Collectie


Nog niet zo lang geleden deelde ik een nieuwe base- en primer én een nieuwe starterkit van Pink Gellac, en inmiddels is het de beurt aan hun volgende nieuwtje. Ik heb het dan natuurlijk over de fantastische 'Island Wave' collectie, die je misschien al voorbij hebt zien komen. Deze collectie bestaat uit vijf nieuwe kleuren die ik maar al te graag met je deel!


Deze prachtige collectie genaamd Island Wave bestaat uit de volgende kleuren:

- 299 Coco White
- 300 Light Blue
- 301 Azure Blue
- 302 Lime Green
- 303 Mermaid Green

Wat ik allereerst onwijs leuk vind aan deze collectie is het speciale 'kwastje'. Hier zit een extra plastic omhulsel omheen in een prachtige golven print. Zo springen de flesjes er extra uit en vallen ze nóg beter op in je collectie.

Wat betreft de kleurtjes: die zijn iets meer uit mijn comfort zone. Ik draag eigenlijk nooit kleur op mijn nagels (naast roze en rood natuurlijk) maar als ik een uitzondering maak is dat voor blauw. Dan ga ik wel altijd voor de lichte kleuren blauw, maar ik laat mij volledig verrassen door deze collectie!


En ik moet zeggen; I'm inpressed! De eerste drie kleuren (Coco White, Light Blue & Azure Blue) zou ik heel goed op mijn eigen nagels aanbrengen. Vooral over Coco White ben ik héél enthousiast. Dit is namelijk een bijna witte lak (hij heeft een minieme, blauwe ondertoon) en staat daardoor ontzettend fris. Echt by far mijn favoriet uit de collectie!

Light Blue is mijn tweede favoriet; lichtblauw draag ik namelijk graag. Voornamelijk als kleding, maar af en toe wil ik ook nog wel eens een lichtblauw nagellakje dragen. Staat zo lekker fris! Azure Blue is iets meer buiten mijn comfort zone, maar ik zou er niet raar van opkijken als ik deze er toch eens bij zou pakken. In de winter is dit namelijk wel een prachtige tint.

Lime Green is niet zo mijn ding, al is het wel een tof kleurtje op zich. Als je gek bent op opvallendere tinten (en vooral groene tinten), dan is dit wel echt iets voor jou. Zelf zou ik hem er echter niet snel bijpakken.

Last but not least; Mermaid Green. Als ik deze een paar jaar geleden had ontvangen was ik écht gek geworden, want deze is prachtig. Ik droeg destijds de meest gekke kleurencombinaties op mijn nagels en zou deze echt geweldig hebben gevonden. Inmiddels zou ik hem er niet snel meer bij pakken, maar dat neemt niet weg dat ik hem prachtig vind. Dit is in elk licht weer een andere kleur, maar elke keer is hij minstens even mooi.

Wat mij betreft heeft Pink Gellac weer goed hun best gedaan en een fantastische collectie neergezet. Mijn favoriet is Coco White, maar ik ben vooral heel erg nieuwsgierig welke kleur jullie favoriet is!

Pink Gellac - Island Wave Collectie - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Oh Coco White past helemaal in mijn straatje. Love it! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleurtjes! Ik kan niet eens kiezen welke ik het mooist vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dus helemaal fan van mermaid, fantastisch vind ik die :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow die mermaid green vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen