Pink Gellac - Vita Primer & Vita Base


Daar zijn ze dan; de Vita Primer én Vita Base van Pink Gellac. Deze twee pareltjes -spoiler alert ;)- heb ik al eventjes in huis en mag ik vanaf nu eindelijk met jullie delen. Nieuwsgierig wat nu precies het verschil is tussen de reguliere primer en base en de Vita primer en base? Lees dan snel verder!

De nieuwe Vita Base en Vita Primer zijn speciaal ontwikkelt voor een optimale verzorging van je nagels. In deze producten is Vitamine B5 en E toegevoegd, waardoor de groei van je natuurlijke nagels wordt gestimuleerd. Daarnaast zijn deze producten uitermate geschikt voor broze nagels. Laat ik die zelf nu ook toevallig hebben!


Heb je al zo'n Pink Gellac starterkit? Hierin vind je tot op heden nog de reguliere primer en base. Ik snap dat het even verwarrend kan zijn als je deze nieuwe producten ziet. Dat is het echter totaal niet; je kunt deze producten gewoon switchen. In plaats van de gewone primer pak je de vita primer, in plaats van de gewone base pak je de vita base.

De Vita Primer is zuurvrij en zorgt voor een onwijs goede hechting van de gellak aan je natuurlijke nagel. De primer heeft Vitamine B5 en E en brengt eenvoudig en precies aan. Belangrijk bij de primer is om alleen de randen en toppen van je nagels te lakken; als je het gehele nagelbed lakt is het lastig om de gellak weer te verwijderen.


Het tweede, nieuwe product is de vita base. Ook deze is verrijkt met Vitamine B5 en E en brengt wederom eenvoudig aan. Het fijne aan deze base is het feit dat hij geschikt is voor slappe nagels. Ik heb daar zelf heel erg last van, en daardoor was dit voor mij gelijk een uitkomst!

Op de website van Pink Gellac wordt aangeraden om twee dunne laagjes te gebruiken bij slappe nagels, dus dat is precies wat ik tijdens mijn laatste manicure heb gedaan. De primer én base zijn een aangename combinatie die mijn liefde voor Pink Gellac nóg groter hebben gemaakt.

Normaal gesproken houdt de gellak het bij mij een kleine week vol, maar met de Vita Base en Primer heb ik maar liefst anderhalve week plezier gehad voordat ik weer een nieuwe manicure moest aanbrengen. Wat mij betreft echt een flinke verbetering, maar vooral niet onbelangrijk; mijn nagels raken een stuk minder beschadigd dan normaal!

Met de normale base en primer neem ik normaal gesproken altijd minimaal een weekje rust voordat ik een nieuwe kleur aanbreng, maar met de vita base- en primer is dat absoluut niet nodig. Ik ga vandaag of morgen gelijk weer een nieuw kleurtje aanbrengen, ik ben fan!

Pink Gellac - Vita Primer & Vita Base - €15.00 per stuk of tijdelijk als set voor €25.00
'' Heb jij de nieuwe Vita Primer- en Base al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Dit klinkt echt als een mooie toevoeging!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mega fijne lakjes, dit kan mijn nagel wel gebruiken (nagels)... prachtige uitstraling ook.

    BeantwoordenVerwijderen