Pupa Vamp! Sexy Lashes Mascara

De vraag of ik een nieuwe mascara van Pupa wil testen hoef je mij natuurlijk niet twee keer te stellen; daar zeg ik geen ''nee'' tegen. Het was alweer even geleden dat ik voor het laatst een nieuw product van dit merk had geprobeerd, des te enthousiaster was ik toen dit pakketje binnen kwam. Ik ontving de nieuwe Pupa Vamp! Sexy Lashes mascara en heb hem de afgelopen dagen goed voor jullie uitgetest. Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder!


Ik begin -zoals altijd- natuurlijk met de vormgeving. Deze is gelijk vrij opvallend; de mascara is namelijk rood! Rood wordt vaak gezien als sexy en daarom snap ik helemaal waarom Pupa voor deze kleur is gegaan. Verder is de tube vrij eenvoudig met de letters van de mascara. Het enige wat verder opvallend is -is dat de tube vrij dik is. Ik had hem liever iets dunner gehad (dan ligt hij simpelweg beter in de hand), maar we gaan zien of dat kleine puntje van kritiek vergeven wordt!

Het borsteltje van de mascara is er niet eentje die ik normaal gesproken zelf zou uitkiezen. Ik ben meer van de kleine borsteltjes met harde haartjes: dit is een groot borsteltje met lange, zachte haren. Het borsteltje loopt van dik naar dun en cirkelt op het einde weer iets breder uit. 

Bij het aanbrengen van de mascara merkte ik al snel dat dit geen verkeerd borsteltje is! Hoewel ik hem in eerste instantie niet zelf zou hebben uitgekozen ben ik nu des te blijer dat ik hem geprobeerd heb. Hij brengt mijn mascara mooi aan, spreid mijn wimpers goed en creëert een mooie, open blik.

Maar dan komen we bij de onder wimpers, waar ik precies weer weet waarom ik niet zo'n fan ben van dit soort borsteltjes. Doordat het borsteltje zo dik is -is het namelijk vrijwel onmogelijk om mijn onderste wimpers mooi te krijgen. Doordat het puntje van de mascara borstel breed is kan ik mijn wimpers hier niet goed spreiden en zorgt dat voor een rommelig effect. Mijn onderste wimpers plakken wat onhandig aan elkaar en dat is niet zo mooi als het effect bij mijn bovenste wimpers.

Lang verhaal kort; deze mascara is perfect voor de bovenste wimpers, maar voor de onderste wimpers zou ik toch een mascara met een kleiner borsteltje aanraden. De Benefit RollerLash is mijn favoriete mascara aller tijde, dus wanneer ik de Pupa mascara op mijn bovenste wimpers gebruik, gebruik ik die op mijn onderste wimpers.

Maakt het daarom dat ik deze mascara niet fijn vind? Nee, absoluut niet. Ik heb heel veel mascara's in mijn collectie die ik alleen voor mijn bovenste wimpers gebruik en dat is voor mij eigenlijk niet zo'n issue. 

Ik heb de mascara de afgelopen dagen elke dag opgehad en ik kan je daarom zeggen dat hij absoluut geslaagd is als het gaat om langdurigheid. De afgelopen dagen is het namelijk elke dag ruim dertig graden geweest en mijn mascara is nergens heen gegaan. Geen vlekjes of strepen; I like it!

Yes, ik ben eigenlijk best enthousiast over deze mascara! Hij heeft mij blij verrast en ik vind dat je hier wel degelijk 'Sexy Lashes' mee kunt creëren. 

Pupa Vamp! Sexy Lashes Mascara - €17.96 via Bellamilan.nl 
'' Heb jij de mascaras van Pupa al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen