Blond Amsterdam - Delicious Pink Kookboek


Als liefhebber van roze maakte ik even een klein sprongetje toen dit kookboek op de deurmat viel. Een kookboek vól met roze gerechten en recepten, dat wil je toch? Dit boek is gemaakt door Blond Amsterdam en staat naast recepten boordevol met leuke illustraties. Een perfect cadeau voor elke Blond of roze liefhebber! Ik deel vandaag een kleine sneak peak van dit vrolijke boek.


Voordat ik begin met de inhoud kan ik de vormgeving van dit boek natuurlijk niet voorbij laten gaan. Blond Amsterdam staat natuurlijk bekend om hun vrolijke illustraties (je houdt er van of je houdt er niet van!) en in dit boek is dat precies zo. De voorkant is natuurlijk al heel vrolijk geïllustreerd, maar ook aan de binnenzijde ontbreekt het niet aan deze lieve tekeningetjes.


Maar eerlijk is eerlijk; we komen natuurlijk voor de recepten! In dit boek vind je meer dan 50 recepten -52, om precies te zijn- in een en dezelfde kleur; roze. Niet altijd helemaal roze, maar wel grotendeels!

De recepten in dit boek zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo heb je hartig eten, roze drankjes en vooral héél veel lekkere, zoete dingen. Die hebben in dit boek ook zeker de overhand, maar dat kan ik mij ook heel goed voorstellen. Hoe lastig is het om ten slotte 52 roze recepten te bedenken!

De recepten variëren van sushi rolls tot aan een freakshake of zelfs roze, gevulde eieren. Er staat van alles in en zo bij elkaar vind ik het een hele geslaagde inhoud. Ik heb er (nog) geen recepten van geprobeerd, maar zal dit in de toekomst zeker doen. Als je mijn Instagram in de gaten houdt weet je zeker dat je hier niets van mist!


Dit boek is overigens ook ideaal als je van plan bent een baby shower te organiseren voor een toekomstige baby girl. Doordat het recept grotendeels zoete recepten en drankjes bevat kun je met dit boek heel wat lekkere snacks op tafel zetten voor een gezellige middag.

Als je fan bent van Blond Amsterdam, of gewoon van roze (of allebei, helemaal goed!) dan is dit boek echt iets voor jou. Leuk om op je verlanglijstje voor Kerst of Sint te zetten, of om natuurlijk aan iemand anders te geven!

Blond Amsterdam Delicious Pink Kookboek - €22.50
'' Wat is jouw favoriete kleur?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Een heel mooi boek met heerlijke recepten. Zeker ook een leuk cadeau idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuk boek. Ik heb zelf een kookboekje met stamppot recepten van Blond Amsterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag dat ze inderdaad ook een kookboek met Hollandse recepten hebben, mega leuk!

   Verwijderen
 3. Ohhhh, wat een leuk kookboek! Ik blader graag door kookboeken, maar vaak staan er recepten in met ingrediënten die je verder nooit gebruikt. In mijn boekenkast staan er ook best een hoop, al kook ik er zelden uit, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh da's écht iets voor mij. I love everrrrything pink <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kookboek! Ik heb een tas (big shopper) net als de voorkant van dit boek.

  BeantwoordenVerwijderen