Finaste Chain Ketting met slotje + Kortingscode


Afgelopen week kwam er weer een fantastisch pakketje bij mij binnen met daarin een aantal mooie sieraden. Sieraden van een voor mij nieuw merk: Finaste. Ik had dit merk al meermaals voorbij zien komen op Facebook, maar er nog niet eerder iets van geprobeerd. Daar kwam een paar dagen geleden verandering in, en omdat ik zó enthousiast ben kan ik niet langer wachten om de eerste sieraden met jullie te delen. Nieuwsgierig welke kettingen ik heb uitgekozen? Lees dan snel verder!


Op de website van Finaste vind je maar liefst 12 pagina's met kettingen, al was de keuze voor mij verrassend snel gemaakt. Ik zie al een tijdje kettingen met dit soort leuke slotjes voorbij komen, al vind ik de meeste slotjes altijd te groot. Ik heb het dan bijvoorbeeld over de vintage Louis Vuitton slotjes; heel leuk, maar méga groot en voor mijn stijl net wat te lomp. Jammer, want ik vind het idee van een slotje onwijs leuk. 

Toen ik dit slotje tegen kwam op de website van Finaste maakte mijn hart gelijk een klein sprongetje en verdween deze natuurlijk gelijk in mijn mandje. Extra leuk aan deze ketting is dat je hem ook nog eens kunt laten graveren met je eigen initialen, of zelfs met je naam!

Ik koos voor mijn voorletter (K) en de eerste letter van mijn achternaam (M), afgescheiden door het tekentje '|' voor een net wat spannender resultaat. Deze letters zijn prachtig op het slotje gegraveerd in een mooi lettertype én een mooie lettergrootte. Dat vind ik altijd belangrijk bij persoonlijke sieraden; je wilt niet dat de letters heel groot of juist heel klein zijn.


Het slotje zit aan een heel mooi kettinkje met grove schakels en past daardoor perfect bij het idee van het slotje. Bij deze ketting twijfelde ik nog kort of ik wilde kiezen voor zilver of goud, maar uiteindelijk besloot ik om toch voor goud te gaan. Daar neig ik de laatste tijd toch iets sneller naar!

Het tweede kettinkje waar ik voor koos is een wat subtielere, eenvoudige variant; de subtiele chain ketting. Deze koos ik wederom in goud, omdat ik het de laatste tijd heel erg leuk vind om meerdere kettinkjes te combineren. Echt een eenvoudig kettinkje zonder enige poespas had ik nog niet in goud, dus met deze toevoeging aan mijn collectie ben ik erg blij!

Dit bedoel ik dan ongeveer met zo'n combinatie; ik draag hier beide kettinkjes onder elkaar. Het fijne aan de ketting met het slotje is dat je hem ook wat meer als een choker kunt dragen, doordat je de schakels kunt gebruiken als verlengd sluitinkje. Omdat mijn haar hier overheen valt zie je daar aan de achterkant niets van; ideaal!

Omdat de subtiele chain ketting even lang is als het kettinkje met het slotje draag ik ze dan op deze manier. De chain ketting op zijn normale, kortste stand, en de ketting met het slotje draag ik wat meer als een choker. Hiervoor gebruik ik dus de extra haakjes.

Naast dat de kettingen samen erg leuk staan zijn ze ook individueel erg mooi om te dragen, of je kan ze natuurlijk weer combineren met andere of nóg meer verschillende kettinkjes; er is zoveel mogelijk!

Omdat ik zó enthousiast ben over de sieraden van Finaste mag ik ook een kortingscode met jullie delen, waarmee je 15% korting krijgt op het gehele assortiment (met uitzondering van reeds afgeprijsde producten). Gebruik hiervoor de code ELEGANTIC, deze is twee maanden geldig!

Schakelketting met slotje - €34.90
Subtiele chain ketting - €12.95
'' Welke van deze kettinkjes is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen