Herfst Shoplog - Vila, Josh V, OPI & H&M


Wat ben ik blij dat de zomer inmiddels tot zijn einde is gekomen. Ik vind een paar daagjes zon best lekker, maar ik word des te blijer als het weer langzaam kouder aan het worden is. Om 's Avonds lekker op de bank te kunnen kruipen met een kopje thee of warme chocolademelk; ik kan er nu al van genieten. Omdat ik inmiddels helemaal in herfst sferen ben deel ik vandaag een kleine shoplog met jullie van een aantal items die ik de afgelopen tijd heb gekocht!


Ondanks dat dit een herfst shoplog is, is het eerste item niet bepaald 'Herfst-Proof'. Ik kocht namelijk -jawel- een nieuwe bikini. Een nieuwe bikini koop ik niet heel vaak, maar omdat mijn oude bikini's allemaal niet meer goed passen vond ik het wel zo fijn om er eentje aan te schaffend die wél goed zit. Bikini's zijn in de herfst- en winter seizoenen namelijk lastig te vinden, terwijl er nu nog wel her en der wat te koop zijn!

Zo kwam ik op dit prachtige exemplaar van Josh V terecht met een méga leuk zebra printje. De laatste tijd ben ik opeens dol aan het worden op zebra- en panter printjes, dus deze bikini valt helemaal in de smaak. De drukkere zebra print wordt goed gecompenseerd door de rustige bruintinten en valt daardoor helemaal in mijn straatje. Perfect voor de aankomende zomer- €54.90

Ik ben inmiddels helemaal klaar met het dragen van t-shirtjes en heb gelijk mijn lange mouwen weer uit de kast getrokken toen dat kon. Helaas is het voor truien nog net iets te warm, maar toch kocht ik al weer een nieuw exemplaar. Ik kwam deze van Vila tegen en die is zó lekker zacht dat ik hem niet kon weerstaan.

Dit soort truien draag ik overigens het hele winter graag, ze zitten namelijk zó lekker. Eenvoudig te combineren met een jeans of met een schattig rokje om hem net wat specialer te maken. - €26.99

Het tweede kleding item was een spontaan cadeautje van mama; zij nam deze méga leuke blouse mee. Ze stuurde mij een foto toen ze hem zelf aan het passen was en omdat ik hem ook zo leuk vond nam ze er ook eentje voor mij mee. Ik zei het al eerder in dit artikel, maar panter- en zebra printjes vind ik opeens ontzettend leuk. Omdat ik nog niets met panter had ben ik heel erg blij met dit schattige blouseje! Deze komt overigens van H&M.

Last but not least een oude bekende; deze kon je maandag namelijk al op mijn blog voorbij zien komen. Uit de nieuwe Muse of Milan collectie van OPI nam ik één van de Infinite Shine lakken mee; My Italian Is A Little Rusty. Mocht je de post van maandag nog niet hebben gezien; check it out! Deze kleur is echt fantastisch en mag je eigenlijk niet missen. - €19.95

En dat was hem; mijn kleine herfst shoplog. Ik heb de afgelopen tijd niet ontzettend veel geshopt, maar mij kennende komt er ongetwijfeld snel genoeg een nieuwe shoplog aan! Ik ben vooral heel erg benieuwd of jullie al in de herfst stemming zijn én of jullie al herfst aankopen hebben gedaan.

'' Wat was jouw laatste aankoop?

5 opmerkingen

 1. Hele leuke items heb je gekocht. Herkenbaar hoor, ik hou van zomer, maar niet van 30 graden haha. De trui van Vila vind ik heel mooi. Daar ga ik ook voor kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items heb je gekocht! Love deze tinten en dierenprintjes. Heb ook al echt zin in de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De trui van Vila vind ik erg leuk! Mijn laatste aankoop is een Adidas sweater.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah echt heerlijk die zebra- en panterprint. Ik begin er ook steeds gekker op te worden :) Ik heb laatst een H&M bestelling gedaan met daarin o.a. een lekker vest in okergeel. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen