Initial Ketting van Heart To Get Jewelry

Ik ben dol op mooie sieraden, en wat sieraden betreft ben ik sinds de laatste jaren echt een ekster. Alles wat goud is en glanst trekt mijn aandacht, zo ook deze prachtige ketting van Heart To Get Jewelry! Ik zag dit merk al meermaals voorbij komen en werd steeds enthousiaster over de prachtige sieraden. Lucky me, want ik kreeg onlangs een pakketje binnen van dit leuke merk. Ik ontving een ketting én nog een mooi item. Nieuwsgierig welk item dat is? Lees dan snel verder!

Het eerste item dat ik binnen kreeg was gelijk een primeurtje; de nieuwe Initial ketting! Dit soort persoonlijke sieraden vind ik altijd extra leuk. Het is een beetje de moderne versie op de naamketting die we vroeger zo veel voorbij zagen komen, alleen dan (in mijn ogen) een stukje leuker!

De ketting die ik mocht ontvangen is beschikbaar in zilver en goud, en natuurlijk koos ik daarbij voor goud! Ondanks dat ik ook graag zilver draag heb ik meerdere gouden kettinkjes die ik hiermee kan combineren. Dat combineren vind ik de laatste tijd heel erg leuk; door meerdere, dunne kettinkjes bij elkaar te dragen worden je sieraden echte eye catchers!

Deze fantastische byoux collectie is gemaakt van stainless steel. Daardoor zal het gouden (of zilveren) laagje lang blijven zitten en kun je dus jaren genieten van je sieraden. Dat moet zeker lukken, want ik ben enthousiast! Mocht je overigens een dagje geen zin hebben in je initiaal kun je het kettinkje ook nog eens omdraaien; dan wordt het logo van Heart To Get Jewelry zichtbaar. Ook een plaatje om te zien!

Naast de ketting werd ik ook nog eens verrast met een matchende armband, welke ik dan weer in zilver heb ontvangen. Heel grappig, want een armband is het enige item wat ik bijna altijd in zilver draag. Ik heb namelijk mijn Return To Tiffany's armbandje elke dag om, en die is ook zilver.


Dit leuke, subtiele armbandje past daar dan ook perfect bij. Deze is voor mij wel aan de ruime kant en ga ik dus even iets kleiner maken, maar dat is als je een beetje handig bent goed te doen. Ik heb dan oo extreem dunne polsjes!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe sieraden en ben vooral heel erg nieuwsgierig waar jullie voorkeur de laatste tijd ligt; goud of zilver, en minimalistisch of ga je juist sneller voor statement sieraden?

Initial Ketting (A t/m Z) - €27.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

6 opmerkingen

 1. Prachtige fotos! Ik vind hem heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ja mooi dit! Ik ben ook gek op deze stijl. Vroeger kon het me niet groot of gek genoeg maar al jaren draag ik alleen nog maar deze stijl sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enorm lief kettinkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Ik vind hem heel mooi! ^^

  BeantwoordenVerwijderen