K-Beauty maskers van Apieu


Ik heb inmiddels genoeg maskertjes voor de rest van mijn leven -ja echt, bijna!-, maar schijnbaar weerhoud mij dat er niet van om nóg meer maskertjes in mijn collectie op te nemen. Ik kan het mijzelf ook niet kwalijk nemen als ik dit soort leuke verpakkingen tegen kom! Ik ontving deze maskertjes van een héle leuke webshop en deel deze vandaag graag met jullie!

Op mijn Instagram heb je het misschien al voorbij zien komen; nóg zo'n schattig masker. Hier deelde ik ongeveer een week geleden al een mini review over het Strawberry Face Mask van Skinfood. Deze ontving ik van de webshop Korean-Skincare, maar dat is niet het enige wat ik heb ontvangen!

Ik ontving namelijk ook nog een aantal andere leuke producten, waaronder deze vier sheet masks. Deze zijn allemaal van het merk 'Apieu', voor mij tot kort voorheen onbekend. Ik ben dan ook niet ontzettend bekend met K-Beauty, maar vroeger was ik hier wél groot fan van. Ik verzamelde toen voornamelijk de ontzettend schattige spulletjes van Etude House. Daarvan kan je op mijn blog overigens ook een heel stel reviews vinden.


Toen al had ik een voorliefde voor schattige verpakkingen en deze is eigenlijk nooit weggegaan. Ik koos daarom allereerst voor de 'Milk One Pack' maskertjes. Hiervan zag ik er op de website drie en natuurlijk kon ik daar geen keuze tussen maken. Ik koos ze daarom allemaal, maar mijn favoriet was eenmaal in huis snel gekozen!

Mijn favoriet is namelijk het Apieu Chocolate Milk Sheet Mask. Chocoladegeur in cosmetica is over het algemeen een fiasco (ik denk nu vooral even terug aan mijn The Body Shop bestelling uit de Chocomania collectie, echt niet mijn geur!), maar deze is fantastisch.

Deze geur is namelijk totaal niet chemisch, maar doet mij meer denken aan de geur van Nesquick. Het ruikt naar chocolade, maar op een subtiele en simpelweg lekkere manier. Op de manier waarop je het eigenlijk gewoon van je gezicht af wilt likken!

Dat is ook precies het enige nadeel aan dit maskertje; ik acht de kans érg groot dat je nadien trek hebt in een koud glas chocolademelk, of nog beter; een warme kop chocolademelk! Die trek was bij mij in ieder geval aanwezig!

Naast dat de geur fantastisch is doet dit masker ook echt zijn werk. Mijn huid voelt niet alleen zacht, maar heeft ook een prachtige glow. Kortom; echt genieten!

Omdat ik de andere twee 'Milk One Packs' nog niet heb getest kan ik mijn ervaring hiermee nog niet met jullie delen, maar als deze net zo lekker ruiken als de chocolade variant denk ik dat dat wel goed zit!


Het tweede masker welke ik wél heb getest is het Apieu Icing Sweet Bar masker. In tegenstelling tot de gezellige melkpakjes is dit weer een heel zomerse variant; deze is vormgegeven als een ijsje en is minstens even schattig als de voorgaande drie maskertjes.

Dit maskertje is wederom beschikbaar in vier varianten; Watermelon, Pineapple, Melon & Hanrabong. Ik koos dit keer op uiterlijk en ging daarom voor het roze ijsje; watermeloen. Geen verkeerde keuze, want watermeloen is een prima geur!

De watermeloen geur is nog steeds lekker, maar hier ben ik íets minder enthousiast over dan over het chocolade masker. Die was natuurlijk ook bijna niet meer te overtreffen, maar het had gekund! Deze watermeloen geur is nog steeds lekker, don't get me wrong, maar hij is net iets chemischer. Het is echt een beetje die standaard watermeloen geur die je in cosmetica treft.

Echt een prima, fris en tegelijkertijd zoet geurtje. Deze had ik eigenlijk net iets eerder moeten testen, want voor de zomermaanden is deze echt perfect. Ik vind hem ook wat luchtiger op de huid liggen dan het chocolademasker! Wederom voelt mijn huid na dit masker ontzettend zacht aan. Mijn huid is goed gehydrateerd en ook niet onbelangrijk; beide maskertjes hebben geen invloed gehad op mijn gevoelige huid. Dat is namelijk altijd een beetje tricky bij K-Beauty; omdat ik geen Koreaans spreek kan ik niet lezen wat er precies in zit. Gelukkig zijn deze maskertjes helemaal goed gekeurd.

Yes, ik ben fan van deze Apieu maskers! Het is dat ik écht genoeg maskers in mijn collectie heb, want anders had ik er gelijk nog een stel op voorraad bij besteld. Voor nu heb ik er in ieder geval nog twee om naar uit te kijken! Deze maskertjes zijn overigens ook onwijs leuk om te verwerken in een cadeaupakketje, tip!

Apieu Milk One Packs Sheet Mask - €1.95 per stuk
Apieu Icing Sweet Bar Sheet Mask - €1.85 per stuk

'' Probeer jij graag K-Beauty producten?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Dit klinkt goed zeg! Ik vind dit soort maskertjes ook altijd super schattig haha. Ik koop zelf altijd heel veel maskertjes als ik bij de dm ben maar daar ben ik helaas al een tijdje niet meer geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar sla ik inderdaad ook graag in! Ik ben benieuwd wat je van deze vindt! :)

   Verwijderen
 2. Jaaa, ik heb hier ook een liefde voor! Helemaal ook omdat de ingredienten vaak zo goed zijn. En het ziet er nog schattig uit ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog post ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen