Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes + Badschuim


Kneipp werd onlangs beloond met een Dutch Beauty Award voor hun 'Goodbye Stress' lijn, en daar kan ik mij helemaal in vinden! Ik testte onlangs al meerdere producten uit die lijn en was elke keer even enthousiast. Afgelopen week kreeg ik om dit succes te vieren een pakketje met twee (voor mij) nieuwe producten binnen; een setje geurstokjes én een flinke fles badschuim. Deze heb ik natuurlijk uitvoerig getest en deel ik vandaag graag met jullie.

Ik begin met mijn favoriet van de twee; de Goodbye Stress Watermint Rosemary geurstokjes. Deze geurstokjes zijn niet helemaal nieuw bij Kneipp (een paar jaar geleden testte ik ze al in de geur lavendel), maar in deze geur zijn ze wel vrij nieuw.

En het feit dat ze er nu in deze geur zijn maakt mij héél erg blij. Ik heb al meermaals lovend gesproken over deze geur, maar Kneipp did it again. Dit is echt by far mijn meest geliefde Kneipp geur en ik kan je alleen maar zeggen dat ik het liefst nog tien van deze flesjes in huis haal en een flinke voorraad wil opbouwen.

Nadat het pakketje binnen kwam heb ik de geurstokjes gelijk in de toiletruimte beneden gezet en de deur daarna dichtgedaan. Toen ik zo'n tien minuten later terug kwam rook de hele ruimte al sterk naar deze geur; zó lekker. De geur is dus zeker aanwezig, maar niet op een vervelende manier. Doordat het een hele heldere, frisse geur is ruikt het juist lekker fris en schoon. 

Een tip voor de geurstokjes; draai de stokjes na een paar dagen om voor een ultieme geurverspreiding. Dit doe je vervolgens elke keer weer naar een paar dagen om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Ik kan makkelijk zeggen dat dit de beste geurstokjes zijn die ik ooit heb geprobeerd; een heel statement, maar het is simpelweg de waarheid.

Last but not least ontving ik ook een flinke fles badschuim in de heerlijke Goodbye Stress geur, maar een paar dagen voordat ik dit pakketje ontving -ontving ik ook een badschuim in de Be Happy geurlijn. Deze vind ik ook onwijs lekker (en eerst zelfs lekkerder dan de Goodbye Stress), maar inmiddels is deze favoriet verslagen.

Dat het mijn favoriet niet meer is wil niet zeggen dat ik de geur niet lekker vind, want stiekem vind ik ze beide bijna even lekker.

Omdat ik mij de laatste tijd wat minder lekker voelde heb ik meermaals het bad aangezet en beide badschuimen uitgeprobeerd. Be Happy vind ik een heerlijke voor op een avondje na het werk, wanneer ik de hele dag druk ben geweest en 's Avonds ultiem wil relaxen.

Goodbye Stress is ook lekker in de avond, maar ik denk dat deze ook in de ochtend fantastisch is. Doordat hij zo lekker fris is kun je hier namelijk echt goed mee wakker worden! Ik moet zeggen dat ik zelf nooit in de ochtend badder, maar gezien ik de douche hiervan ook heb en die wél graag in de ochtend gebruik weet ik haast zeker dat deze hetzelfde effect zal hebben.

De badschuimen ruiken niet alleen heerlijk, ze schuimen ook flink. Dat schuim trekt wel weer vrij snel weg, dat is het enige wat ik nóg fijner zou vinden; als het schuim wat langer bleef. Deze producten kleuren je badwater lichtjes groen en blauw, maar het is echt een hele minieme tint. Als je dus niet zo'n fan bent van kleur in je bad is dit echt perfect!

Ik ben weer helemaal in mijn sas met mijn nieuwe Kneipp producten en kan je zeker aanraden ook iets van de Goodbye Stress (of Be Happy) lijn te proberen. Ik zag dat Etos op dit moment 1+1 gratis heeft op Kneipp, dus dat is een heerlijke deal! Daar ga ik na het schrijven van dit artikel gelijk wat extra geurstokjes inslaan.

Kneipp Goodbye Stress Geurstokjes - €9.45 | Badschuim - €9.49 (400 ML)
'' Wat is jouw favoriete Kneipp product?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Wat een prachtige foto's! Ik ben erg benieuwd naar de geurstokjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ruik ze gewoon bijna door mijn scherm heen door je blogpost! Vooral de geurstokjes lijken me echt heeeerlijk, ik ga zo onthouden voor in mijn nieuwe huis :-)

    BeantwoordenVerwijderen