Mijn nieuwe blouse van Lynny's Boutique


Ik schreef het gisteren al, maar langzaam begint mijn herfst- en winter garderobe zich steeds verder uit te breiden. Ik ben eigenlijk het hele jaar dol op natuurlijke, rustige tinten, maar in deze twee maanden nog een stukje meer. Om mijn garderobe nog verder uit te kunnen breiden ontving ik pasgeleden een hele toffe, nieuwe blouse van Lynny's Boutique. Deze deel ik vandaag met jullie, inclusief twee manieren om hem te dragen!De blouse die ik ontving is van het merk Elvira Collections; de Fay Sand blouse. Deze prachtige blouse heeft een subtiele rib die overigens heel erg zacht is. Het fijne aan de blouse vind ik dat hij vrij dik is, waardoor hij perfect te dragen is als zowel 'vest' als blouse. 

Dat dragen als 'vest' vind ik zelf momenteel een hele toffe optie. Ik nam deze blouse in een maatje M, wat een maat groter is dan ik normaal gesproken zou dragen. Deze blouse is lekker oversized en maakt je outfit daardoor gelijk lekker baggy. Ik combineerde hem daarom met een eenvoudige witte jeans en een witte top met kanten randje. Die ''nette' witte broek en top compenseren perfect met het stoere uiterlijk van de blouse én op deze manier is de outfit een perfecte transitie tussen de (inmiddels afgelopen) zomer en herfst.


Wanneer het wat kouder wordt en ik de blouse niet om mijn armen wil dragen ben ik de laatste tijd gek op het half in- half uit de broek. Deze manier van blouse dragen is al best lang populair, maar zelf had ik het tot kort geleden nooit geprobeerd. Op een gegeven moment ging het een beetje per ongeluk en voordat ik het wist draag ik inmiddels bijna niet meer anders.

Vooral bij dit soort stoere blouses vind ik deze manier van dragen heel tof staan. Doordat je hem aan de ene kant in je broek draagt laat je toch wat meer van je taille zien, terwijl hij aan de andere kant lekker losjes hangt. In combinatie met de baggy mouwtjes vind ik dat heel erg leuk staan!

Ik ben mega blij met deze leuke blouse en kan niet wachten om hem de komende tijd nog veel vaker te gaan dragen. Ik ontving dit mooie exemplaar van Lynny's Boutique en deel hieronder nog een aantal andere favorieten van hun webshop!

Zoso Sweatpants - Ikki Zonnebril Donna - Bull Boxer Enkel laarsjes - Ikki Jacky Horloge

'' Wat was jouw laatste fashion gerelateerde aankoop?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Prachtige blouse! Ook helemaal mijn stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem super leuk! Mooi kleurtje en ik vind beide manieren van dragen erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind beide combinaties erg geslaagd. Mooi ook zo met die witte top en broek, ik ben dol op lichte kleurtjes in combinatie...

  Liefs Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie blouse en de kleur vind ik ook enorm gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen