Mijn nieuwe Protest Ski-Jas + Kortingscode

Afgezien van de paar hete dagen afgelopen week kunnen we officieel zeggen dat de herfst is aangebroken. Daar ben ik persoonlijk (al schijn ik toch in de minderheid te zijn met die mening) onwijs blij mee. Ik vind de herfst heerlijk, maar kan vooral niet wachten tot de winter begint. Ik ben al flink op weg met het updaten van mijn herfst- en winter garderobe en heb die onder andere aangevuld met nieuwe dames winterjassen, waar ik er vandaag één van met jullie deel!

Wat betreft winterjassen ben ik de moeilijkste niet, maar tegelijkertijd heb ik inmiddels al vijf jaar dezelfde vertrouwde jas die ik ieder jaar toch stiekem weer uit de kast trek omdat hij mij zo goed bevalt. Vorig jaar schafte ik al een tweede winterjas aan, maar tegelijkertijd merkte ik dat ik toch steeds weer naar mijn oude variant neigde. Die heb ik nu officieel de deur uitgedaan en deze heeft plaats gemaakt voor een geheel nieuw exemplaar; de Protest Cleo Ski-Jas. 

De reden waarom ik koos voor een ski jas is het feit dat ik een enorme koukleum ben. Ik draag met het uitlaten van de hond inmiddels al weer een muts en heb nog net geen handschoenen uit de kast getrokken, zo erg is het. Omdat ik het straks in de winter extra koud krijg leek het mij slim om het mijzelf zo warm en comfortabel mogelijk te maken, en daar kwam de ski jas van pas!

Deze jas is dan ook ongelofelijk warm, als ik hem binnen aan trek begin ik op dit moment bijna te zweten. Heerlijk, hier kun je gewoon mee door de sneeuw rollen zonder dat je überhaupt maar een vleugje kou voelt. Daarnaast blijf je natuurlijk ook goed droog, want de buitenstof heeft 10.000 mm waterdichtheid én een ademend vermogen van 10g gram.

Het beste aan de jas? De capuchon! Deze is gevoerd met zacht teddy bont en is daardoor ongelofelijk zacht. Ideaal ook, want ik wil mijn losse mutsen nog wel eens vergeten. Met zo'n capuchon die standaard aan je jas vast zit valt er weinig te vergeten! 

Nog iets wat ik overigens heel fijn vind; de mouwen hebben bandjes met klittenband die je zo strak als je wilt om je polsen kunt wikkelen. Hierdoor komt er ook via de mouwen geen kou of vocht naar binnen en kun je heerlijk vertoeven in deze jas.

Last but not least is deze jas -naast dat hij ongelofelijk warm is en ik mij heb afgevraagd waarom ik nooit eerder heb gekeken naar dames ski jassen ook nog eens heel mooi. Deze Cleo jas is er in wit, roze en groen en die keuze was natuurlijk snel gemaakt. Hoewel ik de groene en roze ook erg leuk vind past de witte variant toch het beste bij mij, zeker in de winter!

Mocht je nu niet zo'n fan zijn van wit; ik zat zelf ook onwijs te twijfelen tussen de verschillende designs die Protest heeft uitgebracht in hun nieuwe collectie. Handig om te weten; bijna alle jassen hebben ook matchende skibroeken voor dames én ze hebben natuurlijk ook een hele grote collectie ski-jassen voor heren.

Ik ben heel erg nieuwsgierig of jullie al net zo druk zijn met het uitbreiden van jullie herfst- en wintergarderobe als ik, en heb alvast een toffe kortingscode om je op gang te helpen! Met de code elegantic10 krijg je tot en met 28 februari 2021 10% korting! Deze korting is geldig op zowel oude als nieuwe collecties. Happy Shopping!

'' Heb jij al een nieuwe winter/ski-jas aangeschaft?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen