Nailberry Gifts of Prosperity Collectie + Kortingscode

Zoals jullie weten ben ik al mijn leven lang een onwijs grote nagellak fan. Dit is even een tijdje wat minder geweest, maar inmiddels is dit al weer helemaal terug en zie je mij niet vaak meer zonder nagellak. Als het ene kleurtje er af is gaat er of dezelfde, of de volgende dag weer een nieuw kleurtje op. Zo ontving ik onlangs de nieuwe Gits of Prosperity collectie van Nailberry; een voor mij nieuw merk. Ik testte deze vier kleurtjes de afgelopen tijd en deel deze vandaag met jullie!


Ik had al wel eens van het merk Nailberry gehoord, maar er tot op heden nog niets van geprobeerd. Des te leuker vind ik het om dan een nagellak collectie uit te testen; ik probeer natuurlijk het liefst zoveel mogelijk verschillende merken. Zo kom je er precies achter wat wel en niet werkt.

Voordat ik dieper in ga op de nagellakjes kan ik natuurlijk niet om de verpakking heen. De nagellakjes van Nailberry zijn eenvoudig, maar tegelijkertijd chique vormgegeven. Een plat, langwerpig potje met een zwart dopje waar het kwastje aan bevestigd zit. In combinatie met het rechthoekige label met strakke lettertypes maakt dit een -wat mij betreft- hel chique indruk. Dat mag ook wel, want de lakjes zijn ook iets hoger geprijsd.

Ik ontving de Gifts of Prosperity collectie, een samengestelde collectie van vier speciale tinten die een eerbetoon zijn naar onze nog steeds helende wereld. Een mooie betekenis achter een -op het eerste gezicht- prachtige collectie! Alle vier de kleuren passen erg goed binnen het kleurenpalet waar ik normaliter naar reik.


Omdat ik gelijk enthousiast was over de kleurtjes ben ik gelijk aan het testen gegaan. Van links naar rechts zie je de kleuren;


KindnessEen middenroze kleur met een prachtige glanzende finish. Hij doet mij denken aan de Snow Fairy producten van LUSH; die kleur heeft hij precies. Echt een mooie kleur! Deze kleur heeft wel een wat mindere dekking, op bovenstaande foto zie je vier laagjes. Dat vind ik helaas aan de hoge kant; drie laagjes vind ik wel echt het maximum. 

Peace; Deze kleur is op de nagels een stukje donkerder dan in het potje, wat ik persoonlijk niet erg vind. Dit is een prachtige, donkerpaarse tint die echt perfect is voor deze herfst maand. Gelukkig dekt dit kleurtje perfect in twee laagjes!

Harmony; Een warme, felrode tint is altijd meegenomen. Hier moet iedereen er toch wel ééntje van in zijn/haar collectie hebben. Ook deze dekt perfect in twee laagjes. Ik draag de laatste tijd weer steeds meer rode en bruine tinten, dus deze komt zeker van pas!

Grateful; Last but not least zit er ook nog een bordeauxrode kleur in de collectie, wederom iets donkerder op de nagels dan in het potje. Deze kleur vind ik echt fantastisch voor de herfst en dit is dan ook de kleur die ik de afgelopen tijd op mijn nagels heb gedragen. Hij dekt net als de twee voorgaande lakjes perfect in twee laagjes.

De lakjes van Nailberry brengen eenvoudig aan en door de dunne kwastjes hoef je niet bang te zijn dat je er per ongelijk mee smeert. Het belangrijkste vind ik echter toch altijd wel de houdbaarheid, en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben! Ik gebruik altijd de Seche Vite top coat bovenop een reguliere nagellak, en met die top coat en twee laagjes nagellak heb ik drie dagen plezier gehad van dit kleurtje voordat hij begon te chippen. Ik heb hem in totaal vijf dagen gedragen voordat ik de chips echt storend ging vinden; heel goed voor een gewone nagellak!

Extra leuk om te weten; de nagellakjes van Nailberry zijn 100% Vegan, daar worden we natuurlijk allemaal blij van!

Mijn eindoordeel; ik ben zeker te spreken over deze kleurtjes van Nailberry. Het zijn eenvoudige kleuren zonder poespas, glitters of shimmers. De enige kleur waar ik iets minder enthousiast over ben is Kindness, simpelweg omdat ik vier laagjes te veel vind om aan te moeten brengen van een kleurtje. Ik ben vooral erg nieuwsgierig geworden naar de andere kleurtjes van dit merk, ik zag namelijk al een heleboel mooie kleurtjes online staan! Ik kan je dan ook zeker aanraden om eens te kijken of er een kleurtje voor je tussen zit.

Ook nieuwsgierig geworden naar dit merk? Gebruik de code NAILBERRY20 voor 20% korting!

Nailberry Gifts of Prosperity Nagellak - €20.50 per stuk.
'' Welk kleurtje is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Ik ben heel benieuwd geworden, het klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie lakjes! De flesjes zien er echt super chique uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet alleen de kleuren zijn mooi, maar de flesjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, wat een mooie lakjes zijn dit! Hele fijne kleuren en inderdaad mooie potjes! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele fijne en mooie kleurtjes! Toffe potjes ook inderdaad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh, hele mooie kleurtjes! Nu wordt ik hebberig, haha! ;)

  xx Alex | asseenbyalex.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry voor de spam gisteravond, het ging niet helemaal goed haha 😬😬

  BeantwoordenVerwijderen